A nem mosolygos kicsit mogorva, durva emberekrol mit gondoltok? Nekik szeretethianyuk van?
Figyelt kérdés
2020. jan. 13. 22:21
2/8 anonim válasza:
Gyakori eset, igen. De az is lehet, hogy arrogáns bunkó, ilyen is van.
3/8 anonim válasza:
Megkeseredettek, negatívak, életuntak, depressziósak, pesszimisták, önutálatban szenvednek.
4/8 anonim válasza:
Azt, hogy nehezen nyílik meg, bizalmatlan és szerethiányos/magányos is. De ki lehet hozni belőlük az őszinte mosolyt, nemrég tapasztaltam ilyet. :)
5/8 anonim válasza:
Ja én ilyen vagyok. Azthiszik bunkó vagyok még beképzelt. Holott csak undorodom a felszínes emberekből, és ebből a gonosz világból. Ja és szeretethianyom is van egy kicsit. 24L
6/8 anonim válasza:
Én nem írom le őket szeretethiányosnak, simán lehet, hogy egyszerűen csak nem akarnak minden nem szimpatikus emberrel jópofizni, ami egy pozitív tulajdonság.
7/8 anonim válasza:
Igen, én ilyen vagyok. Én egy büntetésnek élem meg az életet, azért vagyok olyan, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!