Meghív egy rokon, nem szeretitek egymást, természetesen már abban a pillanatban tudod, hogy nem fogsz menni. Ilyenkor előtte kimented magad, vagy csak simán nem mész?

Amúgy legrosszabb az, mikor valaki nem ad egyenes választ, vagy nem is ad választ, mert azzal csak az idő megy.
Mostani sztorim:
Péntek:
Megkérdeztem haverom, akar-e összefutni hétvégén.
Szombat:
Látta, de nem válaszolt. Délután válaszolt, hogy "egész hétvégén" karácsonyi ajándékot csomagolnak ami azért nem egy 2 napos meló.

Nekem édesmindegy, hogy van-e köztünk kapcsolatTehát megint azt írom, felesleges hozzátenni dolgokat.
Akkor ezt közöld a rokonoddal ,nem fog többet hívni biztos lehetsz benne,de ne itt vergődjél mindenkibe belekötve mert nem bírsz őszinte lenni magaddal se hülye 14csa..

Szerintem meg felesleges bármiféle kifogásokat/kerülő utakat gyártani. Egyszerűen vegyél egy nagy levegőt, mondd, hogy nem mész, és köszönd meg a meghívást, de megkéred, hogy többször ne hívjanak, minden magyarázkodás nélkül.
Pont. Le van zárva az egész téma egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!