Meghív egy rokon, nem szeretitek egymást, természetesen már abban a pillanatban tudod, hogy nem fogsz menni. Ilyenkor előtte kimented magad, vagy csak simán nem mész?
"Szerencsére nekem nincsenek ilyen rokonaim."
Mint tudjuk, a rokonokat nem válogathatjuk meg.
Nekem pl. van ilyen rokonom, viszont ismerősöm nincs ilyen, mert azokat megválogathatom.
Tehát hogy érthető legyek, kötelező udvariasságból hív, arra való tekintettel, akivel mennék (ha mennék). Semmi dráma nincs mögötte egyébként, csak akit nem szeretek, azzal nem szeretek eltölteni 10 percet sem.
A normális válaszokat köszönöm.
Itt te állítsd le magad egyedül, mert te tervezel olyanokat, hogy majd szólsz az utolsó pillanatban. És de, ez oltári pofátlanság.
Miért nem tudod taktikázás, sunnyogás helyett egyenesen megmondani, hogy “köszi a meghívást, de nem tudok elmenni”? Ennyi a történet. Ráadásul ha egyenes vagy, talán hamarabb észbe is kapnak és nem hívnak többet.
" mert te tervezel olyanokat, hogy majd szólsz az utolsó pillanatban"
Szerintem tanulj meg olvasni.
Ilyet én NEM mondtam, hogy az utolsó pillanatban. A kérdésem arra vonatkozott, hogy már a meghíváskor mentsem ki magam, vagy mondjuk előző nap. Ez nálad hol az utolsó pillanat?
Írsz egy drámát, kiszínezed, aztán számon kéred a saját baromságaidat másokon. Szánalmas vagy.
17-hez még: Ugye kitalálod, hogy étterembe hívnak, helyem fenn van tartva, látszik, mennyi agyad van, hol van most nyitva étterem?
Meg amúgy is, egy otthoni összejövetel, de te már drámát kreáltál, jó, hogy nem a Ritz-be hívtak már meg.
Inkább írjál naplót, és hőbörögjél ott.
19-es, gyártsál brazil szappanoperát te is, kérlek.
Én nem "dörgölőztem", mint írtam is már.
Én tettem szívességet neki többször, (szakmámból kifolyólag) arra való tekintettel, aki miatt engem is meghív. Nekem édesmindegy, hogy van-e köztünk kapcsolat.
Tehát megint azt írom, felesleges hozzátenni dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!