Kinél mennyire lesznek családi összejövetelek ilyen nagy
vírusfertőzöttség esetén?
Figyelt kérdés
Esetleg akinek van több krónikus betegsége azok is mernek nagy családi karácsonyozást tartani? Vagy kihagyják és inkább csak az együtt lakó családtagok lesznek? Ki hogyan tervezi az ünnepet?
"akkor kihez igazodjanak" - gondolom, ezt az adott pár majd úgyis eldönti.
Pl. az én szüleim fiatalok és makk egészségesek, vőlegényem szülei nyugdíjasok és betegesek, hozzájuk nem megyünk.
Én IR-es vagyok, vőlegényemnek semmi ilyen baja, mégis megyünk, mert amúgy kezelve vagyok és megfázni sem nagyon szoktam.
2020. nov. 30. 18:20
12/29 anonim válasza:
Nekem magas vérnyomásom van, plusz évek óta járok kivizsgálásokra,mert az immunrendszerem finoman szólva is olyan, mintha alig lenne. A párom szüleihez szívesen elmegyek, ha a párom szeretne majd menni. Az én anyám már jelezte, hogy ő idén minden jellegű karácsonyi összejövetelből kimaradna, amit tudomásul vettem. A bátyámék még kérdésesek, hogy ők hogy állnak a kérdéshez. Jó volna őket meglátogatni, mert rég nem találkoztunk, de nyilván megértem, ha esetleg nem akarnák idén.
2020. nov. 30. 18:28
13/29 anonim válasza:
"A legtobben otven felettiek, kisgyerekesek es terhes is van a tarsasagban."
Emlekezetes karibuli lesz...
2020. nov. 30. 18:29
14/29 anonim válasza:
Én elhalasztanám a karácsonyt.Még a szüleimmel se akarnék együtt karácsonyozni ha kiderül hogy covidosak.
2020. nov. 30. 18:31
15/29 anonim válasza:
13# A korona elott es ota is ossze jarunk, folyamatosan, 1-2 hetente. Attol mert dec 24-26 karacsony, meg nem valtozik meg semmi. :) Nem lesz egybol midnneki koronas.
2020. nov. 30. 18:34
16/29 anonim válasza:
14 es vagyok folyt: elhalasztani/vagy teljesen hagyni a fenébe.15 ös arról van szó hogy szerintem ez a minimum amit megtehetünk.Pedig én aztán nem vagyok korlátozás párti.Nem is mindenki lesz attól az de többen meg tudnak fertőzödni ilyen nagyobb eseményektől.Nem arról van szó hogy senkivel ne találkozz de az ilyen családi eseményeket szerintem hanyagolni kéne egy ideig.
2020. nov. 30. 18:38
17/29 anonim válasza:
Nagymamám 80 éves, korához képest jó állapotban, de azért nem teljesen egészséges, vele szabadtéren fogunk karácsonyozni, persze csak ha nem lesz senki egyértelműen beteg.
Szüleim, párom apukája vagy jönnek vagy hozzájuk megyünk, ezt még nem találtuk ki.
Tesómékat most lehet, kihagyjuk, ők is efelé hajlanak, mert a felesége idős anyukája is velük él és van két pici gyerek, akik nagyon betegesek.
2020. nov. 30. 18:53
18/29 A kérdező kommentje:
Igaza van azoknak is akik nem mennének aláírom. Nálunk probléma hogy páromnak van pár krónikus betegsége és fél. Eddig is nagyon vigyázott. Én egészséges vagyok, tőlem mehetnék karácsonyozni. Ami elgondolkodtatott az hogy családunkban több fiatal van, és ugye így télen bent lennénk a szűk lakásban közösen. De a karácsonyi összejövetel az én családomban fontos. Párom haragszik mert szerinte miattam lesz beteg.
2020. nov. 30. 18:56
19/29 anonim válasza:
Vidékre megyünk apukámhoz, az első karácsony anyum nélkül ( idén vesztettük el), ott 10en leszünk. Majd anyósomékhoz megyünk, ott 6an leszünk. Minden ugyanaz mint tavaly, csak édesanyåm nélkül :(
2020. nov. 30. 20:03
20/29 anonim válasza:
Mindenki átesett rajta,akivel együtt szoktunk lenni,így ugyanúgy ,heten leszünk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!