Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Unokahúgom (bátyám lánya)...

Unokahúgom (bátyám lánya) megsértődött azon, hogy azt mondtam neki, hogy "hát veled vannak gondok agyilag". Azóta távolságtartó. Hogy férkőzzek újra a bizalmába?

Figyelt kérdés

Nem akart megtenni nekem egy apróságot és hevesen reagáltam sajnos. Utána bocsánatot kértem, elmondtam, mennyire szeretem. Azt mondta, hogy nincs gond. Azóta is találkoztunk, ahol normálisan viselkedett, de nem olyan közelien, mint régen. Régen mindig írt nekem Messengeren is, heti többször. Azóta nem írt, csak a névnapomra, azt is gyorsan lezárta.

Mit tegyek, hogy semmissé tegyem? Bocsánatot már kértem.

Fél éve történt az eset

Felnőtt nőről beszélünk

2020. okt. 26. 21:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én alapban azt nem értem, hogy egy szívesség megtétele, vagy nem tétele, hogy függ össze valaki szellemi kapacitásával?
2020. okt. 27. 10:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos olyan személyiség vagyok, hogy ha nekem mondanak valamit, ez lehet akár direkt, vagy csak egy rosszul meggondolt véletlenül kicsúszott megjegyzés én nagyon megjegyzem. Főleg hogyha olyan dologra tapintanak rá ami nekem eleve fájó pont. Személy szerint nekem pl ez a súlyom. Utana ha bocsánatot kérnek, én azt mondom hogy megbocsátok, mert le akarom zárni a témát. Viszont nem felejtek, és bánt a dolog, ezért valamilyen szinten leginkább érzelmileg, de néha fizikailag is próbálom magam távol tartani attól a személytől.
2020. okt. 27. 10:52
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező! Veled vannak gondok agyilag!
2020. okt. 27. 12:13
 14/17 anonim ***** válasza:
18%

Sehogy. :)

Én boldog lennék, ha eggyel kevesebb rokonnyal kellene jópofizni.

2020. okt. 27. 17:16
 15/17 anonim ***** válasza:
84%

Megkérdeztem a lányomat, hogy mi szólna, ha a nagybátyja ilyet mondaná neki?

"Elküldeném a Q anyjába.

De bárki mást is."

Helyes, mondtam.

Igaz ő még csak 16, de eléggé jó alap ez.

Megbocsátott mondod, de csak, hogy lépj már le a fenébe.

2020. okt. 27. 17:57
 16/17 anonim ***** válasza:
60%

9/15

"#6, neked is elég szomorú életed lehet, ha egy olyan közeli rokont nem tartasz méltónak a szeretetnyílvánításra, mint egy testvér gyerekét."

Nem tudom, szomorúbb-e, mint az, hogy neked feltétlenül másokkal kell foglalkoznod :)

És tudod barátocskám, a szádba rágom, mert látom nem vagy képes alapvető mondatértelmezésre sem. Szeretet és szeretet közt is van különbség. Általában a párunknak, esetleg a saját gyerekünknek/szüleinknek mondogatjuk gyakran a "szeretlek" szót, más esetben nagyon furán veszi ki magát, pláne egy (hány éves?) unokahúggal szemben.

De visszatérve a szomorú életre... Te tényleg úgy gondolod, hogy csak szóval kivitelezhető a szeretet kinyilvánítása?

2020. nov. 2. 01:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sem jópofiznék olyannal, aki valami kisebb semmiség miatt már egyből lefogyatékosoz.

Bocs, de a leírásból nekem az jön le, hogy ő csak addig jó, míg neked megcsinál dolgokat, ha meg nem, akkor már egyből egy hülye semmirekellő. Az unokahugod okos, egyszerűen kizárja az életéből a negatív, rosszindulatú embereket, és nem játszik kiscsicskát.

2020. nov. 16. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!