Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Béküljek vagy sem?

Béküljek vagy sem?

Figyelt kérdés

A sogoromék valami miatt egyszer csak nem szoltak hozzánk. A Karácsonykor se jöttek mi se mehettünk. Elmaradtak a szülinapi köszöntések stb. De fogalmam sincs miért. Nem vesztünk össze. Mindíg odafigyeltem hogy ne bántsam meg ne mondjak olyat ami megbántaná a feleségét mert vele jártam össze inkàbb. Ő eléggé nehéz természet. A gyerekek is szerették egymást nekik is van 2 nekünk is.

Amúgy a családból mindenkivel rosszba lettek nem csak velünk és senki nem tudja miért.

Szeretnék velük beszélni érdekel mi van a gyerekekkel. Messze lakunk egymástól.Nem tudom mit csináljak. Írjak neki / a sógorom feleségének/ üzenetet vagy nem? 3 lehetőség van. Vagy lehord a sárga földig ezt nem szeretném vagy vissza se ír vagy normális lesz. Ezt mondjuk kétlem.

2020. szept. 23. 12:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sógornő
2020. szept. 23. 14:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én inkább örülnék, hogy nem része az életünknek!
2020. szept. 23. 14:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam a békülésre mert a férjem mindíg mondja hogy sajnálja amiért nincs jóban a testvérével.
2020. szept. 23. 14:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Tudod, ki akarna ilyen emberrel jóba lenni. Egyébként ez a nem szólok hozzád és nem mondom meg, miért rendkívül gyerekes dolog. Ilyen undorító passzív-agresszív ember nekem nem kellene a környezetembe, tartsa is magát távol tőlem!
2020. szept. 23. 14:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Végül írtam de csak kíváncsiságból. Semmi válasz...
2020. szept. 27. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!