Hogyan béküljek ki anyukámmal? Ma reggel csúnyán összevesztünk az én hibámból. Nem akartam ma reggel suliba menni és ebből jött a veszekedés. (végül ithol maradtam) Nagyon szégyenlem magam és sajnálom.
😂😂😂
Erről eszembe jutott, mikor a fiam is beközölte nekem éjszakás után, hogy ő ma nem megy suliba, mert beteg. Mondtam, hogy kutya baja, de szerinte halálosan náthás volt.
Ott faragott rá, hogy 12 évesen nem hagytam otthon egyedül. 8-ra mentem körmöshöz. Gyönyörűen dolgozott, de csiga tempóban. Vittem a gyereknek a kötelező olvasmányt, hogy ne unatkozzon.
Az alatt a 4 óra alatt rájött, hogy jobban járt volna a sulival. 😂😂😂
Azóta csak úgy marad otthon, ha lázas, talán évente egyszer pár napot.
"Ithol" ??????
Pedig jobb lett volna iskolába menni
Írni legalább megtanultàl volna
Hihetetlen pfffff
Hát én anyukád helyében a hajadnál fogva cibáltalak volna be a suliba.
Rád férne pedig.
Hogy Ti milyen "kegyetlen" szülők vagytok!... :D
Évente van 3 szülői nap - ez nálunk úgy szokás, hogy közös megegyezéssel vesszük ki. Általában első félévben 1-et, a másodikban - mert az húzósabb és rövidebb a tavaszi szünet - meg 2-őt. Ha látom, hogy nagyon fáradt a gyerek, akkor megbeszéljük.
Most már dolgozik, emlegeti is: "nem lehetne egy szülői napot kivenni?" :D
Higyjétek el, ha erőlteti az ember a dolgot, annál rosszabb...
Kérdező, először is kérj bocsánatot anyukádtól (akár telefonon).
Másodszor: igen, csinálj valami meglepit neki: főzz valamit, ha nincs kaja, vagy takaríts ki, stb. valami olyasmit, hogy ha hazajön, akkor kevesebb munkája legyen, s kicsit felszabaduljon :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!