Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Béküljek vagy sem?

Béküljek vagy sem?

Figyelt kérdés

A sogoromék valami miatt egyszer csak nem szoltak hozzánk. A Karácsonykor se jöttek mi se mehettünk. Elmaradtak a szülinapi köszöntések stb. De fogalmam sincs miért. Nem vesztünk össze. Mindíg odafigyeltem hogy ne bántsam meg ne mondjak olyat ami megbántaná a feleségét mert vele jártam össze inkàbb. Ő eléggé nehéz természet. A gyerekek is szerették egymást nekik is van 2 nekünk is.

Amúgy a családból mindenkivel rosszba lettek nem csak velünk és senki nem tudja miért.

Szeretnék velük beszélni érdekel mi van a gyerekekkel. Messze lakunk egymástól.Nem tudom mit csináljak. Írjak neki / a sógorom feleségének/ üzenetet vagy nem? 3 lehetőség van. Vagy lehord a sárga földig ezt nem szeretném vagy vissza se ír vagy normális lesz. Ezt mondjuk kétlem.

2020. szept. 23. 12:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
"Szia Juci, régen beszéltünk, mi van veletek mostanában? Régebben sokat jártunk össze, esetleg akaratomon kívül megbántottalak titeket valamivel? Hiányoztok, várom valászod!"
2020. szept. 23. 12:35
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem lehet,hogy Anyosektol kaptatok valami ajandekot, vagy valami nagyobb szivesseget, ami miatt irigyek lettek? Vagy a ti gyerekeitek tobb figyelmet kaptak csaladon belul? Hirtelen ezek a dolgok jutott eszembe..de ez csak talalgatas. A kegjobb ha rairsz es kerek perec megkerdezed. Igazabol nincs vesztenivalod.
2020. szept. 23. 12:41
 3/15 anonim ***** válasza:
66%

Biztos nem erőltetnem, ha minden szo vagy indok nélkül megszakitottak volna velem a kapcsolatot.

"Szeretnék velük beszélni érdekel mi van a gyerekekkel.."

Ők ezekszerint kevésbé kíváncsiak rátok.

Ha valami gond van, meg lehetne beszélni, nem ez a modja, ahogy ők tettek. Szóval en nem keresnem oket.

2020. szept. 23. 12:43
 4/15 anonim ***** válasza:
80%

Ha tudom,hogy tiszta a lelkiismeretem és nem én pakoltam alá, akkor biztos, hogy nem keresném!

Sőt, én érezném sértve magam, hogy egy jó viszonyt a vélt vagy valós sérelme miatt szó nélkül megszakított. Az nem mentség, hogy az egész családdal, ezért velünk is.

Képzeld el, hogy milyen gáz lenne, ha ti elkezdenétek megint összejárni, a család meg továbbra is ki lenne rekesztve!

Ne bonyolítsd, hagyd a fenébe!

2020. szept. 23. 12:45
 5/15 A kérdező kommentje:
Anyósom nem is láthatta az ő gyerekeit. Úgyhogy csak az én gyerekeim voltak neki az unokák.
2020. szept. 23. 12:45
 6/15 anonim ***** válasza:
52%

A sógorod a hibás!

Elképzelhetetlennek tartom, hogy a szüleimmel, testvéremmel és annak családjával minden magyarázat, vagy esetleges félreértés tisztázása nélkül, szó nélkül megszakítsam a kapcsolatot, ha egyébként jó volt a viszony.

Anyósod is előkaphatná a fiacskáját (én azt tenném), hogy "Ugyan már Lacika, mi a fene bajotok van? Mert ez így nem járja!"

2020. szept. 23. 12:50
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk én sem tudom elképzelni, hogy ne kérdezzem meg a saját gyerekemet, hogy mi az az orbitális probléma, ami miatt az egész családdal megszakították a kapcsolatot. Persze azt sem hiszem el, hogy senki nem tudja és csak kukán értetlenkednek.
2020. szept. 23. 13:41
 8/15 A kérdező kommentje:

Az a baja az anyóssal hogy jóban van azzal a gyerekével akivel ők nem (3gyerek van). Meg a sógor volt nőjével is jóban van. Meg ilyen baromságokat miatt nem szólnak hozzá. Amúgy is szeret mindenkit kiosztani belefolyni mindenki életébe. Ha nem úgy van ahogy ő gondolja azt már köpködi. Engem is ordított már le piros fejjel mert nem tetszett neki ahogy válaszoltam. Én meg csak néztem mi van mert én nem vettem észre.

Vele csak úgy lehet beszélgetni hogy közben pörög az agyad mit válaszolj nehogy rosszat mondj nehogy ne úgy mond ahogy neki tetszik.

Náluk be kell jelentkezni ha menni akarsz hozzájuk. Mert az ő barátnői bármikor mehetnek de ha a család akar menni időpontot kell egyeztetni.

2020. szept. 23. 13:57
 9/15 anonim ***** válasza:

Ezeket most a sógornődről, vagy az anyósodról írtad?

2020. szept. 23. 14:05
 10/15 anonim ***** válasza:

...Hopp elszállt!

Mert ha a sógornődről, akkor egy ilyen idiótával miért akarsz "békülni"?

2020. szept. 23. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!