Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért ilyen megosztó a vélemén...

Miért ilyen megosztó a véleményük a barátomról?

Figyelt kérdés

Mult hétvégén vasárnap, a szokásos családi ebéd volt.

Anyum-apum, testvérem, apum tetsvérei és annak családjai.

Barátom van, már három hónapja.

Ezen a nap, elhivtam őt is, hogy bemutassam a rokonságnak.

Úgy éreztem hogy mindenkivel jól el tudott beszélgetni, kedvelték.

Viszont ő egy 2-3 óra mulva elment, mert este el kellett hogy utazzon valahová.

A többi rokonság, szüleim ottmaradtak és elkezdték jól kibeszélni a barátom.

Kb fele azon a véleményen volt hogy tökéletes fiút találtam magamnak, szépek vagyunk, összeillünk, megtaláltam az igazit.

Viszont apum, illetve 2unokatesóm szerint nem illünk össze, mivel szerintük nem szép a barátom.

Hogy lehet az hogy a rokonság több mint fele szerint nagyon szép, pár ember szerint csúnya a barátom?

Nagyon őszinték, ami néha idegesitő is, első barátomra szinte mindenki rávágta: Hát ez randa.

Illetve apumék állandóan ajánlgatják a szomszéd srácot, akivel állitólag mennyire összeillenék, nem csúnya, de nem az én esetem, szerintük azomban ő volna a főnyeremény számomra

Nekem tetszik a barátom, elvagyunk.

Szóval, esetleg ha valakinek küldenék róla képet, elmondaná róla a véleményét?

18/L

2020. aug. 22. 09:09
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Már nem azért, de k.rvára semmi közük hozzá hogy a barátod "szép"-e vagy sem. Az a lényeg neked tetszen ne faterodnak meg unokatesódnak. Küldj képet nyugodtan és elmondom a véleményem, de ezen ne akadj fent, állítsd le őket hogy a párodat MAGADNAK választod és nem NEKIK. Ha jól kijönnek akkor nem értem mi a problémájuk.
2020. aug. 22. 09:18
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Idegen embereknek akarod küldözgetni a barátod fényképét (gyanítom, hogy a tudta és engedélye nélkül)? Szerintem neked se esne jól fordított helyzetben.

Az emberek ízlése amúgy különböző, de az számít, hogy te vonzódj a sráchoz. Engem szépnek mondanak, de sosem volt még olyan párom, aki megfelelt volna a mai “közízlésnek”, szüleim, barátnőim sem tartották jóképűnek őket, de egyrészt ezt nem hangoztatták kéretlenül, másrészt azt tartották fontosabbnak, hogy szeretettel bánjon velem.

Mondjuk arról is megvan a véleményem, hogy valaki felnőtt ember létére a másik külsejét véleményezi kéretlenül, és az alapján jelenti ki, hogy “ti nem illetek össze, mert nem elég szép hozzád”.

2020. aug. 22. 09:21
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem mindegy, hogy az unokatesóid szerint szép-e a barátod? Ha ilyeneken kiakadsz, minek mutattad be az egész rokonságnak 3 hónap után?
2020. aug. 22. 09:29
 4/10 anonim ***** válasza:
16%
nekem küldhetsz képet
2020. aug. 22. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

Azért van az hogy az egyiknek tetszik, a másiknak nem, mert mindenki mást lát szépnek. Nem lehet egy emberről megállapítani hogy szép vagy csúnya, mert ez egyéni preferencia kérdése.

Te viszont elég gyerekes és felszínes vagy. Ha most szétküldözgeted a képét és többen mondják hogy csúnya mint hogy szép, akkor szakítasz vele, vagy mi?

Az egész családod unszimpi mert felszínes emberek vagytok. Írtad hogy az előzőre is azt mondták hogy "randa". Ez egy rendkívül unintelligens dolog. Az is amikor valaki a külsejük alapján ítéli meg az embereket, és az is, mikor valakinek a rokonsága ilyesmit kimond. Még ha nem is jön be külsőre, ilyet egyszerűen nem illik mondani.

De végül is mindegy a te szempontodból, mert ugyanolyan kirakatember vagy mint ők. Ezen kattogsz a gyk-n hogy most akkor tényleg csúnya-e, és nézzük meg...

Én csak a barátodat sajnálom. Meg a volt barátodat, meg a jövőbeli barátaidat.

De ha ennyire a külső a lényeg akkor kívánom hogy találd meg a világ legszebb pasiját aki majd minden nap hülyére ver meg ordibál veled. Neked úgysem számít, mert legalább szép 🤷‍♀️

2020. aug. 22. 09:44
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem apukádnak senki se tetszene 😊

Ne küldj képet! Ha szerintünk nem szép, akkor mit csinálsz????? A lényeg, hogy neked tetszik. Meg eleve nemcsak a külső számít.

2020. aug. 22. 09:44
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

Hacsak nem azért vagy vele, hogy mindenki ámuljon milyen jóképű a pasid, akkor a kérdés értelmetlen.

És ha csúnya? Ha nem jóképű? Te elvileg szereted, valami megfogott benne. Akkor meg?

A leírás alapján külsőleg egy semmi extra srác lehet, valakinek az esete valakinek nem, ennyire egyszerű. A lényeg, hogy ti ketten jól meglegyetek.

2020. aug. 22. 10:58
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

Én a családtagjaim, barátnőim pasijainál sosem azt néztem, hogy jóképűnek találom-e, hanem hogy kedves, szimpatikus-e, és örültem, ha jó, szerető párt találtak. A külsejére legfeljebb akkor tértem ki, ha helyes volt, akkor ezt külön megdicsértem benne, hogy "gratulálok, milyen jó pasit fogtál!", a lány meg dagadt a büszkeségtől :).

Az ízlés tényleg nem vitatéma, nekik kell, hogy tetsszen. Ha nem találtam "szépnek" a pasit, akkor sem közöltem ezt, mert minek bántsam meg ezzel a nővéremet/barátnőmet, másrészt meg ki a francot érdekel, hogy nekem nem jön be? Még jó, hogy nem várom el, hogy mindenki olyannal járjon, aki nálam is szóbajöhet...miért lenne az nekem jó? Mert elvehetem, ha kell, vagy mi? :D

Bocs, de egyenesen bunkóság a családodtól, hogy ezt közlik veled. Mondd meg, hogy nem nekik hoztad, és ha olyan pasit akarnak, aki az ő ízlésük, akkor keressenek maguknak. Illetve nyugodtan összejöhetnek a szomszéd sráccal is, ha annyira bejön nekik, mert neked nem kell. (Férfi családtagoknak is nyugodtan mondhatod, ez nem nagyobb hülyeség, mint az ő hülyeségük.)

2020. aug. 22. 11:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Most ha igy vissza tekintek, nekem is volt csúnyácska barátom, így mai szemmel. Akkor persze nem értettem miert mondták a szüleim, hogy nem szép. Viszont volt nagyon szep is, neki meg biztos a szülei mondták rám, hogy csúnya vagyok.

Küldj képet ha szeretnél. 24/N

2020. aug. 22. 14:23
 10/10 anonim ***** válasza:
93%

Kedvesem már te is GyIK-en?

Nem szívleltem apád sőt várta tőle ezt a fajta hozzá allást, de vadidegeknek küldesz képet rólam? Lehet szakítás lesz bébi

2020. aug. 22. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!