Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Működhet a megosztott felügyel...

Működhet a megosztott felügyelet úgy, hogy nem a gyerekek hanem a szülők költözködnek heti váltásban?

Figyelt kérdés

Valaki csinàlja így? Anyám és a barátnőm szerint is hülyeség így, de érvük csak annyi van, hogy kényelmetlen lesz így nekünk szülőknek. De nem látom be, miért lenne jobb az 5 és 8 éves gyermekeinket ide-oda "ràngatni".

A jelenlegi otthonunktól kb 10percre találtunk a volt férjemmel egy kis garzont, ami megvett abból a pénzből amivel "kivàsàroltam" a mostani ól...

#gyerekek #válás #költözés #megosztott felügyelet
2018. jan. 16. 17:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Ekkora hülyeséget is rég hallottam már...

Kíváncsi leszek ha lesz új pasi/nő, annak ezt hogy adagolnátok be. Hát figyelj szívem, a bőröndből ne nagyon pakolj ki, ne is nagyon rendezkedj be, mert vasárnap költözünk, aztán egy hét múlva vissza és így tovább.

A gyerekek folyamatos költöztetése is nettó f_szság. De értelmét sem látom, ha 10 percre laktok egymástól.

2018. jan. 16. 17:22
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Túlságosan macera...szerintem rossz ötlet.
2018. jan. 16. 17:31
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Miért váltátok el,mert igy saját élet uj társ nuku.
2018. jan. 16. 17:51
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ez nagyon önzetlen gondolat mindkettőtöktől, mert tényleg rémálom lehet egy gyereknek hetente költözködni - nem tudom, egyáltalán hogy lehetett ezt kitalálni, hiszen most meg mindenki azon szörnyülködik, teljes joggal, hogy nektek milyen szörnyű életetek lesz így, akkor egy gyereknek miért lenne kevésbé rossz és kevésbé megterhelő?

Viszont így tényleg a saját életeteket áldoznátok fel, ami hosszú távon úgysem menne, és a gyerekeknek sem lenne jobb.

Nem lehetne, hogy a gyerekek nálad alapvetően nálad lennének, de akkor mehetnének át az apjukhoz, amikor akarnak? Pl. elhozhatná őket ő a suliból és nála lennének estig bizonyos napokon stb. + elmehetnének hétvégékre + szünetekben hosszabb időre. Ahogy nőnek, egyre rugalmasabban, az ő igényeiknek egyre megfelelőbben lehetne kialakítani az életeteket. (Legalábbis az én szüleim ezt csinálták, nálunk bevált.)

2018. jan. 16. 18:20
 5/12 A kérdező kommentje:
Azért gondoltuk így, mert az apukàjuk is fontos része az életüknek. Valóban fel em merült eddig bennünk, hogy így mi lesz majd ha új párok jönnek a képbe...
2018. jan. 16. 18:23
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Hát ennél több érv nem kell, minthogy kényelmetlen lesz. Nem a párod már, nem kellene hogy a ruháid, leveleid, bugyijaid között turkaljon és fordítva. Mindkét helyen ki lehet alakítani a gyerekeknek szobát, ahol igazán otthon érezhetii majd magukat
2018. jan. 16. 18:26
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
Lehet a kérdezo fél h uj partner akad hamar és igy probálná gátolni.. Én nem urulnék ha az ex ferjem turkálna a személyes holmimban,mig én a gyerekhez vagyok átkoltoztetve,minden héten átcuccolni,kb mint a szálloda v dobozokbol élni,ez nem otthon lenne a gyereknek azt garantálom. Két idegbeteg rohano szulo lenne akik még frusztráltak is,es a vége h a gyereken vezetnék le h nics saját életük miatta.
2018. jan. 16. 18:33
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
Figyelj, szerintem próbáljátok meg. Az eddig hozzászólók nagy része ugyanúgy nem csinált ilyesmit eddig, ahogy te, és az emberek eleve frászt szoktak kapni attól, ha valaki mer nem úgy élni, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
2018. jan. 16. 19:40
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Ezt mond az uj nonek v uj pasinak h bocsi nem johetsz hozzám nincs is állando lakhelyem ingázom hetente, de mehetunk szállodába,garantáltan senki se akar ilyen hátteru társat se not se férfit.. Ha meg elváltak joguk van ujra keresni maguknak. Kivéve persze ha a válás csak papir alapu vagyon kimentésrol szol,láttam én ilyet,Apuka ott pucer seggu lett h ne vigye a végrehajto a vagyont amit osszelopott.
2018. jan. 16. 19:44
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, agyalunk még hogy mit hogy kellene. Jelenleg csak a gyerekek érdekeit nézzük, nem annyira magunkat, és belátom, hogy hosszú távon ez problémás lenne.
2018. jan. 16. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!