Miért viselkedik így velem?😭 16/L
Figyelt kérdés
(igaz egyik szülinapomon mikor meg hívtam mire ide ért volna én nekem volt egy nagyon erős pánikrohamom meg krízisem és nem akartam hogy lássa mert bolondnak hitt volna és azt hazudtam hogy el mentem és már mire ide ért volna vissza kellet forduljon, utána meg veszekedett velem.) De miért viselkedik így velem a nagybátyjám akivel régebben nagyon jól ki jöttünk?. Szinte olyanok voltunk mint a testvérek. Most meg nagyon eltávolodtunk. Írok neki messengeren is, nem ír vissza. Mikor találkozunk akor meg belém köt, igaz, kicsit meghíztam mostanában de azért nem kellene malacnak szólitson. És ma mikor mondtam neki hogy nem vagy megnevelve akor ő vissza mondta nekem hogy szerinte meg én nem vagyok megnevelve. Ez nagyon rosszul esett. De már nem tudom mit mondjak neki. Én szeretem 😭tényleg, megteszek mindent hogy szeressen ő is úgy mint egy unokahúgot újra.. 😭Segítsetek! Mit tegyek? Nagyon szorongok emiatt. Amúgy ő 36 éves. (bocs a helyesírási hibákért ha valamit nem írtam jól de Romániába lakom)2020. aug. 17. 22:18
11/12 anonim válasza:
Lehet nem fog tetszeni a valaszom, de a 8assal tudok egyetérteni.
Nehogy mar egy 16 éves kiscsaj kedvére rángasson egy felnőttet... Annyit megérdemelt volna, hogy elmondod neki mi a baj, miért nem akarod latni ahelyett, hogy hazudozol neki.
A daginak csúfolás érthető ha bánt, de ezt közöld vele is! Valószínűleg vicceskedni akar, de amíg nem azt mondod neki, hogy ez téged bant, csak azzal jelzed esetleg, hogy azt mondod "nem is!" , az nem ugyan az.
16 évesen meg nem tudjátok de attól mert nektek bajotok van, amit ráadásul lepleztek is, nem fogják mások gondolatolvasással kitalalni. Ha bajod van, légy egyenes, fogalmazd meg.
12/12 anonim válasza:
Én vagyok a 9-es és így nagyjából én egyetértek a 11-essel ugyanis lehet tényleg rosszul közölsz dolgokat avagy egyáltalán nem. Lehet ezekről mit sem sejt hogy benned ez hogyan zajlik le. Tényleg nem gondolatolvasó hogy kitalálja neked mi a rossz . Mondd el neki ha valami bánt ne hagyd magad. Azzal viszont nem értek egyet hogy érthető lenne ha bántja akárki is a másikat főleg nem egy fontos személy az életünkben. Az a legrosszabb.Ha valóban viccnek szánta az megbocsátható de ha ez neked nem tetszik mutasd ki. Mondd neki hogy ez nagyon rosszul esik neked.. stb.Beszéljetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!