Elvált szülők gyerekei, ti kivel éltek és milyen a kapcsolatotok a másik szülővel? És a két szülő között milyen a viszony?
Figyelt kérdés
2020. júl. 25. 11:02
21/23 anonim válasza:
20: 10-es vagyok, szerintem inkább azért/akkor nem szeretik a gyerekek az egyik szülőjüket, ha választás elé állítja őket. Én legalábbis azért is utáltam meg apámat, mert folyamatosan kiprovokálta, hogy állást foglaljak a vitáikban és mivel anyukám nem mondott annyi rosszat róla, mint amennyit ő anyukámról, ráadásul még bele is erőltetett abba, hogy választanom kell közöttük, nagyon ellenszenves lett.
23/23 anonim válasza:
Húgom 6, én 8 éves voltam amikor a szüleim elváltak. Apával gyerekkoromban nem volt túl jó kapcsolatom, mindig húgom volt a kedvence és ez érezhető is volt, őt magához is akarta venni, de engem nem. Mivel pereskedéskor azt mondták neki, hogy vagy visz mindkettőnek vagy egyikünket sem (ennél egy fokkal bonyolultabb de nem térnék ki rá), így maradtunk anyukámnál mindketten húgommal. Felnőttként rendezödött a kapcsolatom apával, így most normális. Anyával jó volt a kapcsolata, amíg ki nem derült, hogy a házasság alatti megcsalások. De miattunk igyekeztek egy normális kapcsolatot fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!