Ennyi volt apámmal való kapcsolatom?
Az, hogy mérges, még érthető is.
De ha ezen múlik a szeretete, akkor ott már eleve nagy baj van.
Nem tudom, ha engem baleset érne, akár a legkisebb is, apám autójával, hetekig azt hallanám tőle, h sz*rik az autóra, az a lényeg, h nekem nem lett bajom.
Ha van lehetőséged, költözz el, hagyd ott ezt a mérgező légkört.
az apám egy hétig nem szólt hozzám, mert a családi autó visszapillantója súrolta a kapubejáró falát (egy ilyen "alagút" van az utca meg az udvar között, és a hlye szomszéd mindig úgy parkol, hogy ne tudjunk normális ívben belefordulni)-kis karcolások lettek a műanyag felületen (ha nem tudod mit kell keresni, nem is látod)
nem tudsz vele mit tenni, rohadt sok hímneműnek addig fontos a gyerek, amíg csinálja, utána már nem érdekes... az autójaik fontosabbak, mert azokkal fel lehet vágni a haverok előtt, a gyerek max. akkor számít ha jogász lesz vagy orvos.
Elmentünk a barátommal bulizni és valaki beletolatott a szüleim autójába. Nem is mi voltunk a hibásak, de apám 2 hétig nem szólt hozzám.
Végül bocsánatot kért, és elmondta, annyira dühös volt, hogy félt szólni, nehogy valami olyasmit mondjon, amit megbánt volna.
Azóta ugyanolyan jó a kapcsolatunk.
"Most alig szól hozzám, azt mondta nem bízik már bennem, mert csalódott, hogy nem tudja ezután már mi lesz."
Bakker,csak egy autó,nem embert öltél. Apád vagy nem normális,ha ezen problémázik ennyire,vagy valami más baj van inkább. Ha az új barátnője óta lett ilyen,akkor érdemes azt is számításba venni,hogy talán ő kavart be valamit. Tesómat pl azzal zsarolta az új élettársa,hogy mondjon le a fiáról,különben vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!