Hogy viselnéd, ha az egyik rokonod rászállna az anyukádra, olyan módon, hogy ő is a fia/lánya akar lenni?
Figyelt kérdés
Anyukám nem akarja ezt, de a békesség kedvéért ráhagyta. Én helyre igazítanám a rokont, de anyukám nem akar veszekedést, és a rokon anyukáját sem akarja megbántani ezzel, viszont idegesítő, hogy annyira erőszakosan bújik bele a családunkba, annyira ide akar tartozni. Felnőtt emberről van szó. Szánalmas. Engem csak annyiból érint a dolog, hogy nekem nem kell testvér :-) főleg nem felnőtt korban :-) Eddig volt egy bensőséges családom, most meg állandóan ott akar lenni egy félig idegen is, akit senki sem hív, csak bejelentkezik, vagy még azt se, csak jön, és elvér dolgokat, mint családtag. Tehetek valamit ez ellen?2020. júl. 22. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!