Hogy viselnéd, ha az egyik rokonod rászállna az anyukádra, olyan módon, hogy ő is a fia/lánya akar lenni?
Figyelt kérdés
Anyukám nem akarja ezt, de a békesség kedvéért ráhagyta. Én helyre igazítanám a rokont, de anyukám nem akar veszekedést, és a rokon anyukáját sem akarja megbántani ezzel, viszont idegesítő, hogy annyira erőszakosan bújik bele a családunkba, annyira ide akar tartozni. Felnőtt emberről van szó. Szánalmas. Engem csak annyiból érint a dolog, hogy nekem nem kell testvér :-) főleg nem felnőtt korban :-) Eddig volt egy bensőséges családom, most meg állandóan ott akar lenni egy félig idegen is, akit senki sem hív, csak bejelentkezik, vagy még azt se, csak jön, és elvér dolgokat, mint családtag. Tehetek valamit ez ellen?2020. júl. 22. 10:32
1/41 anonim válasza:
Kérdezd meg édesanyádat, hogy reméled, száz évig él, de majd az öröklésnél is jön sorba állni ez az ember?
2/41 anonim válasza:
Hogy érted ezt a fenti kiírást? Papíron is a fia akar lenni? Vagy csak szimplán ktt akar lenni mindig?
3/41 anonim válasza:
"Papíron is a fia akar lenni?"
Khm, nagykorú....
4/41 anonim válasza:
Értem, de itt most a cél, hogy bekerüljön az örökösök közé, mert esetleg jómódú a család? Mindenesetre semmilyen módon nem normàlis, de anyukád sem, aki a “békesség kedvéért” nem tesz semmit. És az otthoni béke-hogy ez nektek nem jó-nem szàmít? Én megbeszélném anyummal, hogy érted az állápontjàt, de ez meg az otthoni békét veszélyezteti, vàlasszon akkor melyik a fontosabb.
6/41 anonim válasza:
én rommá törném az arcát egy figyelmeztetés után ha a családi szálaimban vájkálna egy idegen
Ha valakinek nincs gyereke az csináljon magának egyet vagy ha nincsenek szülei akkor menjen nevelőszülőkhöz
De a legtöbb ilyen elmebetegnek inkább phszihiáterhez kellene járni, meg dolgozni kellene elmenni mert túl sok a szabadideje más emberekkel foglalkozni és a beteges gondolataikkal üldözni a másikat
7/41 anonim válasza:
Amikor előre bejelentkezik, rázzátok le azzal, hogy már más programotok van.
8/41 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy itt valami nagyon nem stimmel ezzel az arccal, aki csak így befurakodik más családjába... mondjuk anyukád meg hagyja, szóval az meg a másik fele...
9/41 anonim válasza:
Egyébként is ez zaklatás, a rendőrségen feljelentést lehet tenni az ügyben
10/41 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, és mióta csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!