Kiverhetem, ha úgy alakul emiatt a hisztit?
Próbálok rövid lenni:
Párom apukájánál hagyta az óráját, amit tőlem kapott ajándékba. Ezt az órát ott megtalálta egy rokona (15 éves) és elvitte magával egy szó nélkül. Pár nap múlva kiderült a turpisság.
Nemsokára meglátogatjuk ezt a rokont, aki elvitte az órát. Sokat gondolkodtam rajta, hogy ha bármi baja lesz az órának esküszöm meg fog ütni a guta, mert nem volt olcsó, plusz ajándékba adtam, és nem neki...
Szerintetek kiverhetem ott emiatt a hisztit(persze csak akkor, ha karcos, betört, eltört a csatja, stb), hogy márpedig fizesse ki az árát, vagy vegyen ugyanolyat újonnan ha már szó nélkül használta? Egy tiniről van szó, de akkoris. Nekem nagyon rosszul esett, mikor elmesélte ezt nekem a párom. Hogy jön ahhoz, hogy használja, elvigye szó nélkül? Na mindegy, ez a másik része a szitunak, most azon agyalok, hogy jogos lenne e egy kiakadás, ha baja esett az órának vagy hunyjak szemet fölötte és engedjem el a témát? Te mit tennél?
28N
Sziasztok!
Pozitív élménnyel zárult az eset, a srác magától, amint beléptünk a kapun már hozta is az órát, nyomta a kezünkbe. Szerintem érezte ő, hogy ez annyira nem volt szép szitu. Nem szóltam egy rossz szót sem, van a családban enélkül is elég feszkó és baj sajnos.
Köszönöm a tanácsokat, véleményeket, meglátásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!