Miért alakul ki egy anyàban az irreàlisan túlftés fia irànt? Ezt az anya évekkel késõbb vallotta hogy a féltéssel rontotta el a nevelésemet?
Kérdezd meg őt, ezen felesleges gondolkoznod, főleg, hogy beszéltetek már erről!
A saját problémáidat kell megoldanod, és túllépni rajtuk.
Kàr hogy ezt kell irnom,de olyan hülye vode,hogy nem vàlt el.
És tudod miért? Mert az apàm régen megfenyegtte,hogy ha elhagyja megöli!
Ìgy telt el egymàs szeretõ karjaiban 47 év egymàssal/egymàs mellett!
A vàlasz mert nem mertem feljelenteni mert félek hogy megölsz.
Ez lehet az oka hogy utàlom az apàmat(fél éve õ vett nekem egy kis hàzat vidéken hogy jòt tegyen velem,csak nem a lelkiismeretfurdalàs miatt?) nõvéremnek ugyanìgy örölösédési vagyonbòl.
Ez az apa most màr jò pàr tünetettel rendelkezik a legjobb a zugivàszat,amikor mind a 4-en aztàn hàrman vagy ha jött hozzànk valaki akkor is lehajott,mindenkit megbàntott,kikelt magàbòl,egrecìroztatott minket,nõvérem mentàlisan 40 évesen komoly hivatàssal jòl van,én 38 évesen vagyok szàzalékolva mentàlis bajok miatt,engem még vert is!
Làncdohànyos,érdekes tüdeje van mert még mindig bìrja,remélem sokàig szenvedve!Anyu autoimmun beteg többször a halàl szélén volt.
Hogyan lehet ezt fejben rendbe tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!