Összejönnétek valaki olyannal, akinek a családjához nem szeretnétek tartozni?
Nehéz. Ha komolyra fordulna, akkor a családja is az életetek része lesz. Pl.ha lesz esküvő, gyerek stb. Mindig azon görcsölni majd, h. milyen kifogással nem mész hozzájuk..
Nekünk a párommal szorosak a családi kötelékeink, gyakran látogatjuk a szüleinket, csinálunk programot. De biztos vannak olyanok, akiknek egy évben kétszer bőven elég a találkozás, őket biztosan nem zavarja, ha nem szimpi a párjuk családja.
Attól függ, a párom hogy viszonyulna a családjához. Ha csak nekem nem szimpik, akkor nem lennék vele.
Viszont a párom szülei, főleg az anyja elég kibírhatatlan, és ezt nem azért mondom, mert (leendő) anyósom. A páromnak is az agyára megy, én még békítem is, mikor tudom. Ha majd elköltözik/ünk, ő se szeretné a szüleivel a szükségesnél jobban tartani a kapcsolatot. A hugát viszont szeretem, jóban vagyunk.
Nem. Megtanultam a leckét.
Az 3gy dolog hogy nem mész, de amit hiresztelnek rólad...
Egy idő után megunod.
NEM!
Randiztam egy sráccal, korán találkoztam a szüleivel. Amúgy is éreztem, hogy nem lesz ez egy örök életű kapcsolat, de a szüleivel való találkozás után TUDTAM, hogy ennek hamarabb vége lesz, mint gondoltam. Nem voltak gonoszak, nem bántottak, de a stílus, az életfelfogás. Ugh.
Most kifejezetten jóban vagyok a párom szüleivel és testvérével, ő is az enyémekkel. Gyakran találkozunk találkozunk. Ilyen életről álmodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!