Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Összejönnétek valaki olyannal,...

Összejönnétek valaki olyannal, akinek a családjához nem szeretnétek tartozni?

Figyelt kérdés
2020. máj. 24. 14:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
én pont egy ilyen nehéz döntés előtt állok. Az a baj hogy két egymásnak teljesen ellentétes dolog ütközik, mert szeretem viszont tudom hogy a családjával sosem tudnánk jól kijönni. Nemtudom mi a jó döntés ebben az esetben. Szerintem attól függ hogy mennyire tudnánk elviselni a jövőben várható konfliktusokat. Nemtudom meg éri e....Jó nehéz dilemma.
2020. máj. 24. 14:10
 2/26 anonim ***** válasza:
74%
Össze. Ő lesz a társam, a családjával nem kell kapcsolatot tartanom.
2020. máj. 24. 14:13
 3/26 anonim ***** válasza:
67%

Nehéz. Ha komolyra fordulna, akkor a családja is az életetek része lesz. Pl.ha lesz esküvő, gyerek stb. Mindig azon görcsölni majd, h. milyen kifogással nem mész hozzájuk..

Nekünk a párommal szorosak a családi kötelékeink, gyakran látogatjuk a szüleinket, csinálunk programot. De biztos vannak olyanok, akiknek egy évben kétszer bőven elég a találkozás, őket biztosan nem zavarja, ha nem szimpi a párjuk családja.

2020. máj. 24. 14:33
 4/26 anonim ***** válasza:
66%
Ez már a Rómeó és Júliában sem jött be. Az egy dolog, hogy te nem szeretnél beletartozni, de ő valószínűleg igen, hiszen a családja.
2020. máj. 24. 14:52
 5/26 anonim ***** válasza:
87%
Igen, ha nem erőlteti rám, hogy szoros kapcsolatban legyek a családjával. Ő akkor megy amikor akar, én meg félévente egyszer.
2020. máj. 24. 15:20
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, a párom hogy viszonyulna a családjához. Ha csak nekem nem szimpik, akkor nem lennék vele.

Viszont a párom szülei, főleg az anyja elég kibírhatatlan, és ezt nem azért mondom, mert (leendő) anyósom. A páromnak is az agyára megy, én még békítem is, mikor tudom. Ha majd elköltözik/ünk, ő se szeretné a szüleivel a szükségesnél jobban tartani a kapcsolatot. A hugát viszont szeretem, jóban vagyunk.

2020. máj. 24. 15:29
 7/26 anonim ***** válasza:
71%

Nem. Megtanultam a leckét.

Az 3gy dolog hogy nem mész, de amit hiresztelnek rólad...

Egy idő után megunod.

2020. máj. 24. 15:55
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Azon is múlik, mekkora hatással van rá a családja. A döntéseiben, választásaiban, viselkedésében mennyire támaszkodik rájuk, vagy inkább önálló? Jó eséllyel hasonló helyzetben ugyanúgy reagál, mint a rokonai tennék, ezért ha azt utálod, akkor a párodtól se fog tetszeni. Inkább előzd meg a bajt, és maradandó károk nélkül (gyerek, kutya, macska, közös ingatlan, közös akármi) lépj vissza, ha annyira taszít a családja.
2020. máj. 24. 16:28
 9/26 anonim ***** válasza:
23%
Igen.
2020. máj. 24. 16:34
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

NEM!

Randiztam egy sráccal, korán találkoztam a szüleivel. Amúgy is éreztem, hogy nem lesz ez egy örök életű kapcsolat, de a szüleivel való találkozás után TUDTAM, hogy ennek hamarabb vége lesz, mint gondoltam. Nem voltak gonoszak, nem bántottak, de a stílus, az életfelfogás. Ugh.

Most kifejezetten jóban vagyok a párom szüleivel és testvérével, ő is az enyémekkel. Gyakran találkozunk találkozunk. Ilyen életről álmodtam.

2020. máj. 24. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!