Te hogyan fogadnád, ha az elvált szüleid újra összejönnének?
Attól függ, miért váltak el.
Ha csalta, ütötte, verte, kifosztotta, nem törődött velünk az apám/ vagy az anyám, akkor nem örülnék neki.
Ha nem egyeztek, esetleg közbejött a egy másik szerelem, tehát nem kriminális okok miatt váltak, van olyan, hogy rájönnek mind a ketten, hogy őket teremtette egymásnak a jó Isten.
Érdekes lenne. Apámmal megromlott a kapcsolatom (kb 1 éve nem beszélek vele) és már újra is házasodott.
Édesanyámnak több éves boldog párkapcsolata van :)
Plusz nyomos indokok voltak azért, hogy elválljanak. Röviden annyi, hogy hiába próbálták megoldani az eltávolodást nem ment és ezért elváltak. Meglepne ha újra együtt lennének.
Amúgy szerintem is jobb hogy elváltak. Gyerekként is láttam hogy anya nem boldog apám mellett.
A gyerek soha ne törjön pálcát a szülei felett, mert nem tudhatja a kapcsolat megromlásának igazi okát igazán.Kivéve persze ha részeges agressziv szülőről van szó.Persze azt is csak a szülők tudják miért is alakult ugy a kapcsolat.
Ha egyébként egyikkel sincs "komoly" probléma én biztos örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!