Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jól döntöttem hogy nem adtam...

Jól döntöttem hogy nem adtam kölcsön egy rokonnak hogy vállalkozást nyisson belöle?

Figyelt kérdés

Engem valamelyik nap próbált az egyik lehúzni hogy bombabiztos vállalkozási ötlete van(dolgozott hamburgeresnél/pizzázóba és látta hogy a fönök fürdik a pénzbe) csak szüksége van hozzá 6 millio forintra és adjam kölcsön,gyorsan megtérül. Mikor megmondtam hogy menjen bankba felvenni hitelt én senkinek sem adok akkor kicsattant hogy mit képzelek én,hogy a bank nyerészkedjen rajta a kamatokkal ö nem rabszolga, nem hülye.

Szerintem rendkivül pofátlan kérés volt.

Plussz egyértelmü hogy nem ért a pénzhez,15+ éves prémium német auto fenntartása minimálbérböl,szüleinél él,és 3 szor nyaral a baratnöjével évente.

2020. máj. 20. 08:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
67%

#14, nem tudom, melyik országban élsz, de a magyar kormány nem ad (miből?) hitelt.

Az MNB tolja a bankoknak 0%-ra, mint anno az NHP-t.

A munkabérhitel is 2%, két évre, ha jól tudom.

2020. máj. 20. 20:47
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

És neked mi lenne ebben a haszon?

Nem is értem egyes emberek hol élnek:D

2020. máj. 20. 23:19
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

6000 Ft-ot se nagyon adnék kölcsön, nemhogy 6 milliót.

Úgyse adja vissza, vagy max egy ideig törleszti nagyon minimális összegekkel.

Inkább utáljon meg, minthogy a pénzem vesszen.

2020. máj. 23. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!