Ilyen létezik? (bőv. Lent)
"Szeretnék felmondani, de nincsen olyan munka ami ennél többet fizet(kivéve amihez végzettség kell)."
Milyen végzettséged, képzettséged van? Milyen vállalkozást gondoltál elindítani és hol? Miből gondolod, hogy vállalkozóként jobban meg tudnál élni és vissza tudnád fizetni a hitelt? (ugyanis ha nem jön be a vállalkozás, akkor "egy életre elvágtad magad" a hitellel, az adótartozásokkal.
0% önerővel, ingatlan fedezettel lenne, 6 hónapig türelmi idővel vállalkozás indításra, de ettől jobb opció lehet a munkaügyis önfoglalkoztatóvá válás támogatás, ha úgyis lelépnél a munkahelyedről, de ehhez kellene pár száz ezer önerő.
Viszont akármelyikhez is előbb egy épkézláb és reális üzleti terve kellene.
Az miért nem opció, hogy 10-20%-al többet veszel fel, mint amire szükséged van és abból fedezed az első pár hónap törlesztését?
Ugyanakkor szerintem amit csinálni akarsz az a 19 lapot húzni. Mi van ha nem jön be a terved és becsődöl a vállalkozásod? Akkor miből fizeted ki a kölcsönt?
Nem tudom mekkora összegről lenne szó (alapból ki kell ábrándítsalak, mert szabad felhasználású hitelt nem fogsz túl sokat kapni fedezet nélkül) de szerintem sokkal járhatóbb út, hogy melót váltasz. Itthon vannak olyan cégek akik biztosítanak szállást így havi 100-120 ezret simán félre tudsz rakni vagy ugyanez külföldön és akkor 300 ezres megtakarítás is simán meglehet.
Innentől meg már csak rajtad múlik, hogy mi az az összeg amivel már bele mersz vágni az adott vállalkozásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!