Létezik olyan futárszolgálat ami külföldről hozza be a terméket, de úgy hogy nincsenek szerződve azzal a hellyel ahol vásároltam?
Figyelt kérdés
Például veszek egy pólót Németországban de ők nem szállítanak Magyarországra, és én megbíznék egy futárszolgálatot, hogy hozzák be nekem a terméket "x" összegért. A kérdésem annyi lenne, hogy létezik ilyen külföldről szállítmányozó futárszolgálat vagy sem? A válaszokat előre is megköszönöm!#egyéni vállalkozás #vállalkozás #nemzetközi #futárszolgálat #szállító #beszállítás #nemzetközi futárszolglálat
2019. febr. 11. 21:07
1/5 anonim válasza:
Nem.
Most képzeld el, ennek olyan horibilis költségei lennének, hogy nem érné meg a díja, egy pólóra vonatkoztatva.
2/5 A kérdező kommentje:
jó persze nem egy pólót akarnék hanem vállalati szinten akár több száz vagy ezer pólót plusz mindenféle terméket nagy kiszerelésben.
2019. febr. 11. 22:25
3/5 A kérdező kommentje:
De egyáltalán van lehetőség ilyenre ?
2019. febr. 11. 22:58
4/5 anonim válasza:
Van. Visszfuvarra kérdezz rá szállítmányozó cégeknél.
De futárszolgálat is vállal ilyet.
5/5 anonim válasza:
Facebookon keres olyan csopikat, ahol adott országban laknak honfitársaink. Ott vannak szállítok. És nagyrésze kint él. Ezért tudsz hozzá küldeni cuccokat, és így haza tudja neked hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!