Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Egy kisebb gyerek mennyit fog...

Egy kisebb gyerek mennyit fog abbol fel ha reszegen latja egyik rokonat?

Figyelt kérdés

Tortent, hogy rokonlatogatoba mentunk de nem szoltunk elore (azota mar kiderult hogy valamennyire alkoholista ez a rokon).

Csengetunk a kapun, a no kinyitja az ajtot kitantorog reszegen (egyszer nekiment a keritesnek, majd kb 5 percet fekudt a fuben, mire fel tudott kelni es a kapuhoz kijonni.

Bementunk mert a ferjevel szivesen talalkoztunk volna.

Mondanom sem kell, a no fel ora mulva odahanyt a teraszukra, meg szerencse hogy kertes hazban laknak. majd vegul sikerult a furdoszobaig elmennie (kozben ott oltotta a fejunket hogy o nem ivott) , aztan elment aludni.

A gyerek csak ertetlenkedett hogy a nenivel mi tortent, mi meg magyaraztuk neki hogy csak megbetegedett.

Valakivel tortent hasonlo ?

2020. máj. 12. 23:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán minek mentetek be,ha már a kapuból láttátok,hogy részeg? Utána meg azon aggódsz,hogy a gyerek mit fogott fel belőle? Akkor kellett volna gondolkoznod ezen és nem utólag problémáznod.
2020. máj. 13. 10:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Most még talán nem veszi észre, ha nem sok ilyet látott, de nagyobb korában le fog neki esni az ilyesmi.

Egyébként ez csakis a te sarad, és elég gáz, hogy itt burkoltan azt a szerencsétlen nőt szidod, miközben TE voltál az, aki teljesen hívatlanul állított be hozzá. Semmi közöd ahhoz, hogy ő a saját otthonában, magában mit csinál. Legközelebb talán szólni kéne, hogy mentek. Vagy ha majd szex közben leped meg őket, akkor arról írsz ki kérdést?

2020. máj. 13. 11:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Két okból nem kell hazudni a gyereknek. Egy: Mert megtanulja, hogy hazudni teljesen rendben lévő dolog. kettő: mert megtanulja hogy alkoholistának lenni is rendben lévő dolog, hiszt szegény beteg, nem tehet róla...
2020. máj. 13. 17:19
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
Mindent felfog és szorong.
2020. máj. 14. 00:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én pl láttam apámat többször ittasan, mivel ivott, de nem esett-kelt, nem hányt össze-vissza. De amikor öregapám egyszer nagyon részegen jött haza (rá viszont nem volt jellemző az italozás) azt hittem, hogy meg fog halni. Nem láttam semmit, mivel éjszaka volt, és aludni próbáltam, de már a hangokból itélve. És már nem voltam kicsi, kb 10-12 voltam. Reggel kérdeztem a szüleimet, hogy mi volt, elmesélték.
2020. máj. 14. 05:51
 16/18 anonim válasza:
100%
Talán elkellene mondanod a gyereknek az igazat, hogy részeg volt, és mitől is részeg egy ember. Ezzel csak rosszat okozol neki.
2020. máj. 14. 10:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

De mért mentél bejelentés nélkül? Lehet, hogy baja volt, vagy ünnepeltek valamit, vagy mit tudom én. Ha meg igaz, hogy olyan részeg volt, hogy beengedni is alig tudott, miért mentél be, ráadásul gyerekkel?

Amúgy semmi baja nem lesz, mert látott egy részeget. Kivéve, ha van már negatív élménye erőszakos részegekről.

2020. máj. 14. 18:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy részeg, nem mond gyereknek semmit. Azt kell mondani, hogy túl sokat ivott és megártott neki. Kicsinek elég, hogy túl sokat ivott.

Hozzá lehet tenni, ha előtte már látott bort-sört és nem ihatott belőle, hogy na látod, ezért nem szabad inni, mert így járhat, aki sokat iszik.

2020. máj. 24. 00:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!