Egy diplomaosztóra kiket hívtok meg családon belül?
NEM IDÉN végzek, hanem jövőre. Beszélgettünk a szüleimmel arról, hogy milyen rossz a végzősöknek, hogy se ballagás, se diplomaosztó nem lesz megtartva, pedig biztos sokan várták (tudom, van olyan, aki a háta közepére se kívánja, főleg itt a gyakorin, de én személyesen nem nagyon ismerek ilyen embert). Anyum erre megkérdezte, hogy ha a diplomaosztómra kerül a sor meg szeretnmé e ünnepelni. Kicsit eljátszottam a gondolattal és arra a megállapításra jutottam, hogy az egyetemre max a szüleimet és a tesómat hívnám meg, hozzánk meg egy ebédre/vacsorára meg nagybátyámékat és unokatestvéreimet illetve mamámékat. A rokonoktól az egyetemi várostól messzebb laknak, mint a lakóhelyünk, őket nem akarom pluszban utaztatni, 7-en lennének. A diplomaosztó a sulinkban mindig július első hétvégéje, rá egy héttel lenne a szülinapom, szóval akár egy közös szülinap és diplomaosztó ebédet is tarthatnánk majd. Ilyen alkalmakkor többnyire mindig összejön a család, és nem szeretném őket se kihagyni belőle.
Ti mit szólnátok, ha "csak" az ebédre hívnának meg titeket, és az ünnepségre nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!