Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Egy diplomaosztóra kiket...

Egy diplomaosztóra kiket hívtok meg családon belül?

Figyelt kérdés

NEM IDÉN végzek, hanem jövőre. Beszélgettünk a szüleimmel arról, hogy milyen rossz a végzősöknek, hogy se ballagás, se diplomaosztó nem lesz megtartva, pedig biztos sokan várták (tudom, van olyan, aki a háta közepére se kívánja, főleg itt a gyakorin, de én személyesen nem nagyon ismerek ilyen embert). Anyum erre megkérdezte, hogy ha a diplomaosztómra kerül a sor meg szeretnmé e ünnepelni. Kicsit eljátszottam a gondolattal és arra a megállapításra jutottam, hogy az egyetemre max a szüleimet és a tesómat hívnám meg, hozzánk meg egy ebédre/vacsorára meg nagybátyámékat és unokatestvéreimet illetve mamámékat. A rokonoktól az egyetemi várostól messzebb laknak, mint a lakóhelyünk, őket nem akarom pluszban utaztatni, 7-en lennének. A diplomaosztó a sulinkban mindig július első hétvégéje, rá egy héttel lenne a szülinapom, szóval akár egy közös szülinap és diplomaosztó ebédet is tarthatnánk majd. Ilyen alkalmakkor többnyire mindig összejön a család, és nem szeretném őket se kihagyni belőle.

Ti mit szólnátok, ha "csak" az ebédre hívnának meg titeket, és az ünnepségre nem?

2020. máj. 2. 13:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim és a vőlegényem voltak a diplomaosztómon. Utána elmentünk egy étterembe így négyesben.
2020. máj. 2. 20:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim voltak ott, lányomén anyukám is.
2020. máj. 2. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Annyira családja válogatja, az enyémen ott voltak a szüleim, testvéreim, párom, az ő testvére és szülei. Utána otthon már a rokonság is velünk ünnepelt tovább.
2020. máj. 3. 12:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a szüleimet hívtam. A rokonsággal később ünnepeltünk. Nagymamát én nem hívnék diplomaosztóra. Még létszámkorlázozás mellett is óriási a tömeg, szegény nehogy rosszul legyen.
2020. máj. 3. 20:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én meghívtam volna a szüleimet, a nővéremet, a páromat meg a szüleit, a keresztszüleimet, meg néhány barátomat az ünnepségre meg az ebédre is, kb 10-en, 15-en lettünk volna, mert ilyen kisebb családi összejövetelre terveztük. Évekig míg az egyetemre jártam, nagyon készültünk rá, csakhát közbe szólt a járvány :( De azért még reménykedek, hogy valahogy pótolva lesz még, ha vége ennek az egésznek. De egyébként sokaktól hallottam, hogy úgy csinálják, hogy az ebédre hívnak meg többeket és az ünnepségen csak a szülők, testvérek, meg akinek van párja még max ő megy és nem szokott belőle sértődés lenni. Én például nem sértődnék meg, ha valaki csak ebédre hívna, de ezt embere válogatja, ki hogy éli meg.
2020. máj. 21. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!