Az osszetartas csaladon belul! Es tagabb kornyezetemben sincs a mostani krízishelyzetben. Csak nálam műkodik igy?
Párom nincs,gyerekeim kajalni se tudnak jonni, idós szulovel elunk ketten. Hisz elotte se magamért jottek.Ók is gyűrik a saját életuket. Megértem.Az osszetartozas csak allitolagos taps este 8kor. Kesztyű és a maszk.
Se baratno, a testveri rossz viszonyot ez sem hozta kozelebb. Nem rajtam núlt. Engea magány ol meg. Van még ilyen helyzetű ember? A kollegakból ha 1 rám ir. Csorgni sose csorog a telo. 3felnott gyerekem van. En nyugdíj elott. Ennyi volt. Se kutyuskám se cicus és semmni szeretes. Nincs ŕam szukség.
Ez lemaradt: Én keresem a masikat. De se anyam se engem nem keresnek. Lejart termekkel nem foglalkoznak.
Csak én élem meg úgy, hogy mindenki a sajat pecsenyejet suti, jelenleg, kinjában. Ez itt nem család. Egy kalap semmi
Ha NEM ilyen a helyzete, akkor kérem, NE irjon!
Miért ne írjon az, akinél nem ilyen a család, a baráti kör, ahol van összetartás? Akkor nem kapsz választ a fő kérdésre, hogy csak nálad működik-e így.
Nálunk szerencsére nem így működik.
Ha nagyon kivagy, hívj fel lelkisegély vonalakat. Ott jobban tudnak segíteni, mint itt.
Azért ne irjon, mert attól NEM LETT nekem jobb, hogy masnak múkodik..és át sem tudja érezni ami az én bajom
Jó, hogy tiszteletben tartotta rógton az első válaszoló a kérdésem.koszonom...
3: a főkérdésben kérdezted.
De adtam tanácsot is.
Rendben. Akkor egyedi a problemam,.amit magamnak koszonhetek. Koszonom a valaszokat!
Foleg azt aki azt feltetelezi, nekem az okoz oromot ha a masiknak is sz@r.
Nem csalodtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!