Most tényleg én vagyok a hülye így vírus kapcsán?
Figyelt kérdés
Ugy tudom télen már rég volt vírus,de ide csak márciusban jutott el ugye.3 tesóm van. Egyiknél baba,másik 20 hetes terhes. Harmadik párjával jött németből,ott dolgoznak, és mindenkit sorbalátogatnak.tesóim szerint rendben van,ők nem veszik komolyan ezt a vírust.elsős lányom van,két hónapja sehova nem vittem( bolt stb) elején még én se vettem komolyan,de szerintem nem viccből zárták be az iskolát,itthon dolgozunk,heti egyszer megy apja boltba. És velünk veszekednek,mert eddig összejártunk.külföldön sokkal több a fertőzött,mégis eljöttek hozzánk váratlanul,és vissza kimennek 3 hét mulva. Ennek mi értelme volt,? Feleslegesen vigyáztunk eddig se játszótér semmi. És tesóim is őket védik. Meg is büntethetnének nem? Ha gyerek kapta el,eddig mindnek lélegeztetőgép kellett,ezt rosszul tudom? És a kórházban hazaküldik a szülőt,és a gyerek egyedül van.ez igaz? Ki mennyire mászkál egymáshoz? Családok? Mert itt a szomszédoknál pl.idejártak a nagyik,de azóta nem. Mennyire jártok össze?2020. ápr. 20. 11:42
31/33 anonim válasza:
Előző: "Az átlagpolgár ingóságai, ingatlanai elértéktelenednek."
Ezt az egy mondatot mindenképp cáfolnám. Éppenhogy annyira elszálltak Magyarországon (legalábbis Nyugat-Magyarországon és Budapesten) az ingatlan eladási és bérlési árak, hogy legfőbb ideje volt, hogy valami visszafogja őket. Mondom ezt úgy, hogy nagyvárosban van családi házam, szóval nem spórolok lakásra és nem is bérelek.
32/33 anonim válasza:
Nem írtam, hogy nem száltal el az árak! Sopronban élek, tudom milyen árak vannak!
33/33 anonim válasza:
Nem értem hogy nem kapott a határon papírt hogy azonnal menjen karanténba ha Németországbol jött ,és azt a rendörök ellenörzik is hogy ott vagy a karanténban,
Viszont ha visszafelé jönnek majd Németországba biztos hogy 2 hét karantén vár rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!