Most tényleg én vagyok a hülye így vírus kapcsán?
# 18
Nálunk ez egyébként is magától értetődő :D
Afrikában is van vírus...
# 11
Nyilván volt, csak mint én is 40 évesen 15 éve nem voltam orvosnál, fogalmam sincs ha van még valami más krónikus bajom is az allergiámon kívül.
Halottról már mit állapítsanak meg, nyilván csak a koronát.
# 22
WHO ja... Na annak higgy el minden, mert más úgysincs.
# 16
Ennyi...
2020 a Királyok éve!
Mindenki koronát kap!
Azért nem kerül mindenki kórházba. Nem tudom, Kérdező, miket olvasol, de nem hittem, hogy ma még van valaki, aki ennyire tájékozatlan a vírusról.
Na, mindegy.
Mindentől függetlenül alap, hogy ha hozzátok akar valaki menni, akkor a te szabályaidat tartja be. Pont. Ha nem tetszik, nem kell velük se nálatok, se máshol találkozni.
nem üvöltök csak kihangsúlyozom azt az egyszerű műveletet, hogy pár kiskutya szem esetén mit teszek. A nem beengedés nem nagy művészet és ha sértődik, úgyis messze lakik Németországban.
Tudom ma már a nagy betű neten üvöltést jelent ,de régen a kiemelést akarta jelenteni. Ez van régi, őskövület vagyok :D
"az ebolától és más veszélyes vírustól ami mindenkire veszélyes, vagy kortól függetlenül halálos, ez messze elmarad"
Az ebola veszélyes, de nem úgy terjed, mint az influenza. Közvetlenül érintkezned kell a fertőzött vérével, vagy más testnedvével. Ezért kapják el általában azok, akik a betegeket ápolják. Nem marad ott az ebola a levegőben, miután teletüsszögted a helyiséget, és az ebolás ember csak azután fertőz, hogy már tüneteket produkál. Ezért ha elkapod, halálosabb, mint a korona, de sokkal könnyebb nem elkapni. Könnyebb az ebolát elkeríteni, míg elég egyetlen tünetmentes koronás ember, hogy világjárvány legyen.
Közben sikerült egy másik kérdéshez válaszolnom ezt, nem az én napom. :D
Az idei influenza járvány érdeklődés hiányában elmaradt.
Csak az létezik, amit a média sulykol. Minden más érdektelen. Megy az indokolatlan pánikkeltés, a komplett nyugati világ rettegésben tartása egy olyan kórokozóra hivatkozva, amelytől a népesség 85%-ának kutyabaja sem lesz. Egy immungyenge szervezetre a sima nátha is igen veszélyes.
Volt nekem is olyan ismerősom, akinek kutya baja nem volt vagy csak inkább nem tudott róla és egy sima influemzaval kapott tüdőgyulladásban hallt meg!
Csak tavaly 200 ezer gyerek halt meg világszerte kanyaróban.... A kutyát nem érdekelte. 😔
Hetek óta "lassan belépünk a tömeges megbetegedések szakaszába"
"Mindenki maradjon otthon, hogy minél előbb túllegyünk ezen" ezt mantrázza már az atyaúristen is, pedig pont azért maradunk otthon, hogy lassítsuk a járványt, magyarán minél tovább húzzuk el!
Omoljon össze a világgazdaság, hogy 100%-os inflációval számoljunk! A kicsik mind tönkremennek, míg a multik megerősödnek.
Az átlagpolgár ingóságai, ingatlanai elértéktelenednek.
A milliárdosok fillérekért felvásárolják a tönkrement kkv-kat.
A hitelkereslet felgyorsul. Ismét az egekbe szöknek a kamatok.
Az eladósodottság soha nem látott méreteket ölt, de majd jön a "jóságos" IMF meg a világbank, akik mindig önzetlenül segítenek, ha kell.
Valóban. Ez után semmi sem lesz a régi. Az idő meg eldönti, hogy kik jártak jól és kiknek lett rosszabb, sokkal rosszabb.
Sztm csak az idősseket és a betegeket kéne félteni, át kell, hogy menjen ez a legtöbb emberen, mert mindig lesz valaki, aki épp elkapta és fertőz tovább! Így csak lassítják sztm a vírust!
Én nem megyek papámhoz, boltba heti 2szer mentem eddig is. Higiéniával sose volt gond, egy normális ember figyel a vírus nélkül is erre! Kutyákkal sétálok, gyerekkel is. Párommal is találkozom, megyünk ki a házhoz, mert nyár végén költözünk. Anyámék is dolgoznak. Nekem is múzsáj, buszsofőr vagyok, érdekes a buszon alig vannak emberek. Az utcán sétálni se látok anyit, mint amire panaszkodnak! Autó is jóval kevessebb van!
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!