Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért mi ruhazzuk, bútorozzuk...

Miért mi ruhazzuk, bútorozzuk sógornőmék gyerekét is?

Figyelt kérdés

7 hónapos terhes vagyok, kiderült most, hogy sogornőm is terhes lett, 8 hetes, és kijelentette, hogy nem vesznek semmit sem, max kiságyat, mert majd mi úgyis mindent odaadunk nekik.

Mi már megvettunk mindent, és már rengeteget költöttünk, és már elhatároztuk, hogy A nagyobb babacuccokat majd a kisebbek eladásából finanszírozzuk. Illetve a babakocsit és bútorokat szeretnénk sokáig használni, nem csak pár hónapig.

Sogornőm meg kiakadt, hogy mi milyen irigyek vagyunk, mert én bezzeg fogok kapni csedet és maxi gyedet, ő meg csak gyest és a férje nem dolgozik, szerinte kötelességünk lenne mindent nekik adni, ha már együtt lettünk terhesek. Én meg ebbe nem akarok belemenni, miért lenne kötelező?

Viszont most áll a bál, mindenkinek elmeséli, hogy mi milyen szemét emberek vagyunk, mit tegyünk?

2020. ápr. 14. 20:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem működik a terv, túl kicsi a korkülönbség. A bababútorok, babakocsi, pelenkázó még bőven használatban lesznek amikorra neki is kellene, azt inkább néhány éves különbséggel szokás továbbadni, a ruhák pedig pont évszakcsúszásban lesznek. Amit a te babád hord a születése utáni 1-2 hónapban és esetleg kinőhet mire ő szül, azok nyári kánikularuhák lesznek, hiszen ha jól számolok június-július környékére várod, ő pedig november végére, amikor igencsak téli ruhát szokás hordani.
2020. ápr. 16. 14:47
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
apósom csinálta azt, hogy ha kell odaadja a sógoromék babacuccait, mert úgyis ő vette XD hááát közöltem, hogy ezt inkább a sógor döntse el, mert az ő cuccuk és az ő döntésük inkább -.-" Szóval baba terén nem csak a sógorok zizzennek be...
2020. ápr. 16. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!