Miért mi ruhazzuk, bútorozzuk sógornőmék gyerekét is?
7 hónapos terhes vagyok, kiderült most, hogy sogornőm is terhes lett, 8 hetes, és kijelentette, hogy nem vesznek semmit sem, max kiságyat, mert majd mi úgyis mindent odaadunk nekik.
Mi már megvettunk mindent, és már rengeteget költöttünk, és már elhatároztuk, hogy A nagyobb babacuccokat majd a kisebbek eladásából finanszírozzuk. Illetve a babakocsit és bútorokat szeretnénk sokáig használni, nem csak pár hónapig.
Sogornőm meg kiakadt, hogy mi milyen irigyek vagyunk, mert én bezzeg fogok kapni csedet és maxi gyedet, ő meg csak gyest és a férje nem dolgozik, szerinte kötelességünk lenne mindent nekik adni, ha már együtt lettünk terhesek. Én meg ebbe nem akarok belemenni, miért lenne kötelező?
Viszont most áll a bál, mindenkinek elmeséli, hogy mi milyen szemét emberek vagyunk, mit tegyünk?
Járvány előtt sógornőm dolgozott, fodrászkodott a faluban, most nem, de amúgy is feketén tolta. Férje meg mindig csinál valamit, elmondása szerint ő vállalkozó.
Szerintem pedig munkanélküli, a seftelés nem munka. Erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!