Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy ertessem meg a rokonokkal...

Hogy ertessem meg a rokonokkal, hogy iden ne jojjenek ide husvetozni locsolkodni?

Figyelt kérdés
Velunk lakik a 84 eves nagymama aki szercsere jol tartja magat de szivbeteg es vesebeteg. Nagyon figyunk ra, tobb hete karantenban elunk kisgyerekkel. Egyszeruen nem ertik meg, majd bepotjuk de ne jojjenek ide. Kepes lenne az egyik 320km utazni. Nem foglalkoznak a keressunkkel. En megfogadtam bezarjuk a kapukat, nem johet be senki sem. De a ferjem szerint az bunkosag lenne. Masik meg, hogy mit kell felni ez csak egy kis influenza. Nem tudom mi lenne a jo megoldas.
2020. ápr. 10. 21:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
93%
Ha beállítanak, közlöd a férjeddel, hogy vagy te mész el a gyerekkel és a nagyival, vagy melléd áll és elküldi a rokont a francba.
2020. ápr. 12. 00:01
 22/25 anonim ***** válasza:
90%

Mi husvetkor mindig bezarkoztunk, fuggony be, ajto zarva. Csengethetett barki, egyertelmu volt h nem akarunk senkit.

Kesobb kora reggel elmentunk egesz napos kirandulasra. Ez nyilvan nem jarhato ut most, de ertesd meg a ferjeddel h ez most az a helyzet amikor egy rokoni latogatas a nagymama elete kerulhet.

2020. ápr. 12. 22:37
 23/25 anonim ***** válasza:
92%

De mi ez mar, hogy kozlod, hogy ne jojjenek, de ok megis jonnek? Jarvany ide vagy oda, ez b@ szott nagy bunkosag toluk. A ferjed meg csak ne hoskodjon. Ha neki ennyire fontos, szalljon buszra es menjen el hozzajuk.

En kozolnem, hogy ok, felolem jojjenek, de addig acsorognak a kapuban ameddig akarnak, mert be nem johetnek, pont.

En azt is megkerdojeleznem, hogy ezek utan tartom-e veluk a kapcsolatot v nem, ha ok ennyire sz@rba se vesznek engem....

2020. ápr. 13. 16:02
 24/25 anonim ***** válasza:
72%
Na, jöttek végül?
2020. ápr. 13. 19:24
 25/25 A kérdező kommentje:
Egy jott, de keritesen kivul megkertem ne menjen el. Kisgyereket is hozott neki adtam nyuszit es tojast.
2020. ápr. 13. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!