Hogy ertessem meg a rokonokkal, hogy iden ne jojjenek ide husvetozni locsolkodni?
Bezárod a kaput és nem engededbe öket.
LEgalább akkora bunkóság úgy menni valakihez vendégségbe, hogy kifejezettenközlik velük, hogy ne jöjjenek!
Egyértelműen közölni, főleg a 320 km-sel, hogy ne jöjjenek, mert nem! fogtok ajtót nyitni!
Ha nagyi a te nagyid, akkor a férjed csak ne hősködjön az ő bőrére!
Ilyet én még nem is hallottam... mi az, hogy direkt kérés ellenére is azt mondja valaki, hogy elmegy? Járványtól függetlenül!
Az ész megáll...
Ha a te nagymamád, akkor állítsd le a férjed!
Ha az ő nagymamája és úgy döntött, hogy ideje a nagyinak elpatkolnia, akkor nincs mit tenned.
Közöld vele, hogy vagy jönnek a rokonok és akkor te elmész a gyerekekkel addig valahova, vagy nem jönnek a rokonok és akkor rendben van minden.
Egyébként ilyen primitív tahóknak a szájukba kell rágni, hogy egy 84 évest (aki szívbeteg és vesebeteg) NEM LÁTOGATUNK!!!
Kik akarnak menni? Közeli rokonok?
Amúgy meg fel se tudom fogni, hogy hogy lehetnek ilyen hülye emberek, már bocsi
Ezesetben a rokonság és a férjed is bunkó,hogy még téged néz hülyének. Nem csupán a mama,hanem ti is veszélyben vagytok,mert rengeteg amúgy egészséges fiatal és gyerek is elkapja és meg is halhat. Tetszik vagy nem,ez tény.
Én vírus nélkül sem engedek be senkit sem.Menjen haza zabálni és inni, valamint a büdös kölnijére és a hülyeségére sem vagyok kíváncsi senkinek sem. Ugyan ez a karácsony. Aki akarja, játssza meg magát és szagoljon nemkívánatos embereket, én nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!