Hogy ertessem meg a rokonokkal, hogy iden ne jojjenek ide
husvetozni locsolkodni?
Figyelt kérdés
Velunk lakik a 84 eves nagymama aki szercsere jol tartja magat de szivbeteg es vesebeteg. Nagyon figyunk ra, tobb hete karantenban elunk kisgyerekkel. Egyszeruen nem ertik meg, majd bepotjuk de ne jojjenek ide. Kepes lenne az egyik 320km utazni. Nem foglalkoznak a keressunkkel. En megfogadtam bezarjuk a kapukat, nem johet be senki sem. De a ferjem szerint az bunkosag lenne. Masik meg, hogy mit kell felni ez csak egy kis influenza. Nem tudom mi lenne a jo megoldas.
Közöljétek, hogy be lesz zárva az ajtó, tehát hiába jönnének ide. Senkinek nem nyittok ajtót. És hogy ezt komolyan gondoljátok,nem viccből; viccből nem mondanátok iylet. De szóval most komolyan ne jöjjenek.
2020. ápr. 10. 23:13
12/25 anonim válasza:
A leírásod alapján a rokonok a férjed rokonai lehetnek. Én üzennék nekik, hogy ha már magukra nem gondolnak, legalább a gyereket, és a nagyít nézzék. Veletek élnek, akkor ti vagytok értük felelősek. Az ablakon keresztül láthatják, de bejönni nem fognak, ennyi. Ha a párodnak meg ez nem tetszik, akkor elgondolkodnék rajta, hogy milyen felelősség teljes embernek szültem gyereket.
2020. ápr. 11. 00:20
13/25 anonim válasza:
320 km, az igen, én meg 110-et nem merek utazni a kijárási korlátozás miatt többek között. Közös megegyezés alapján ez most elmarad.
2020. ápr. 11. 00:25
14/25 anonim válasza:
Ismerős a helyzet. 300 kmről utaznának a rokonok. Mi itthon vagyunk egy 1,5 éves szívbeteg gyerekkel, de aki jönne, az is 65 év feletti vese, máj és súlyos szívbeteg.
Többször elmondtam, hogy most inkább mindenki maradjon otthon, majd nyáron elmegyünk több hétre, de megsértődtek ránk.
Én kitartok a #maradjotthon mellett. Inkább csücsülkélek feleslegesen (de egészségesen) néhány hétig a fenekemen, mint hogy az egészségünket kockáztassam.
2020. ápr. 11. 00:32
15/25 anonim válasza:
A ferjed jo nagy buta ember. Influenzaval nem fog senki hetekre lelegeztetogepre kerulni es a 84 eves is meg tudna uszni egy nfluenzat, de altalaban mar az is nagyon veszelyes rajuk nezve. Abban is leginkab az idosek halnak meg.
Elso korben ferjeddel ertesd meg, hogy ok gondol amit akar errol a vilagjarvanyrol, de ha teged szeret es tisztel, akkor a te keresed tiszteletbentartja es az nost az, hogy amig nincs vege a kijarasi korlatozasnak hozzatok senki ne jojjon.
Nagyid ha ezt elkapja akkor kezdhetnetek a temetest szervezni.:-/
Nekem az exem ilyen. Fel nem fogja mi gond van abbol, ha husvetolnak...
2020. ápr. 11. 02:36
16/25 anonim válasza:
Egyszerűen ne engedd be ōket és kész. Ha a külön kérés ellenére mégis eljönnek, akkor ōk a bunkók, nem te! Ez még járványidōszakon kívül is így van: ha valahol nem látnak szívesen, oda nem illik elmenni!
2020. ápr. 11. 06:57
17/25 anonim válasza:
Én anyammal nem tudom megértetni, hogy ne engedjen be senkit.
Nektek csak azt kell mondanotok jó előre mindenkinek jelezve "ne gyertek, nem lesz nyitva az ajtó, itt se leszünk" ha így is oda mennek az már az ő bajuk.
2020. ápr. 11. 13:19
18/25 anonim válasza:
mindenkit felhívnék boldog húsvétot kívánni és közölném, hogy senki nem jöhet át és pont. Ha el is jön számoljon azzal hogy a kapu zárva lesz. Férjed meg egy gyáva kukac....
2020. ápr. 11. 15:59
19/25 anonim válasza:
De mi a faxt akar? 320 km-ről egy nap alatt megfordul? Vagy tán még ott is aludna nálatok? Pofám leszakad:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!