Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi a túrót csináljak, husvét...

Mi a túrót csináljak, husvét hétfőn, most, hogy valami járvány van, és nem ajánlott locsólkodni menni?

Figyelt kérdés
Mióta az eszemet tudom, mindíg mentem locsólkodni,gyerekfejjel pénzért, édességért, most vén fejjel,kis sonkáért,de főleg alkoholos italokért.Kicsit be is rúgtam ilyenkor.most mit csináljak? igyak otthon egyedül? sajnos alkoholista vagyok, jól esett ilyenkor a potya pia!

2020. ápr. 9. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%

Nem értem, hogy egyes emberek mit nem bírnak felfogni abból, hogy egy kib***szott járvány terjed, ami a szerencsétlenebbeket lélegeztetőre juttatja vagy a föld alá és ezért minimalizálni kell az emberi interakciókat, hogy ne terjedjen el még jobban.

Gondolom a karantén nem esne jól vagy a 200ezer forint bírság, mert megszeged, mert megint ihatnékod támad.

Maradj otthon és foglald le magad. Egyébként is csodálkoznék, ha bárki beengedne magához ilyenkor.

2020. ápr. 9. 18:34
 2/11 A kérdező kommentje:
#2- épp ez az hogy felfogom,és nem is fogok elmenni sehova, csak sírni fogok itthon egész nap, hogy megszakad ez a szép hagyomány!
2020. ápr. 9. 18:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A locsolóverset küldd el SMS-ben, és kérd meg, hogy öntse le magát egy pohár vízzel, és postázza az ajándékot neked. Bónusz: A locsolóvers a járványról szól.
2020. ápr. 9. 18:39
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Olvass, netezz, tanulj, keresztrejtvényt fejts, takaríts, segíts a ház körüli munkában, kertészkedj, aludj.
2020. ápr. 9. 18:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél a boltban valami piát és szíjjál be.
2020. ápr. 9. 18:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél piát, locsold meg magadat. Jó móka lesz.
2020. ápr. 9. 19:15
 7/11 A kérdező kommentje:
#5, #6 , van piám, csak azért nem kell boltba mennem csak jobban esik a potya, régi kedves ismerősöknél.
2020. ápr. 9. 19:23
 8/11 anonim ***** válasza:
4%
LOL Valaki még komolyan eljár locsolkodni? Utoljára általános iskolásként voltam, akkor is kényszerből.
2020. ápr. 9. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:
5%

lmao, megjött a keresztény hagyományőrző cenzúra

a busójárás akkor is retek, 20milliószor is lehet törölni

2020. ápr. 9. 19:26
 10/11 anonim ***** válasza:
26%

Én nagyon örülök, hogy nincs locsolkodás. Kislány korom óta utálom, hogy leöntenek valami büdös kölnivel, és aztán még én adjak valamit ajándékul.

A barátom külföldi, és a gyerekünket biztos nem fogjuk belevonni ilyen ostoba hagyományba.

2020. ápr. 9. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!