Mi a túrót csináljak, husvét hétfőn, most, hogy valami járvány van, és nem ajánlott locsólkodni menni?
Nem értem, hogy egyes emberek mit nem bírnak felfogni abból, hogy egy kib***szott járvány terjed, ami a szerencsétlenebbeket lélegeztetőre juttatja vagy a föld alá és ezért minimalizálni kell az emberi interakciókat, hogy ne terjedjen el még jobban.
Gondolom a karantén nem esne jól vagy a 200ezer forint bírság, mert megszeged, mert megint ihatnékod támad.
Maradj otthon és foglald le magad. Egyébként is csodálkoznék, ha bárki beengedne magához ilyenkor.
lmao, megjött a keresztény hagyományőrző cenzúra
a busójárás akkor is retek, 20milliószor is lehet törölni
Én nagyon örülök, hogy nincs locsolkodás. Kislány korom óta utálom, hogy leöntenek valami büdös kölnivel, és aztán még én adjak valamit ajándékul.
A barátom külföldi, és a gyerekünket biztos nem fogjuk belevonni ilyen ostoba hagyományba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!