Hogyan lehet úgy elkapni a koronavírust, ha az ajánlott 1,5 méternél jóval nagyobb, minimum 5-20 méteres távolságot tartok emberektől a kihalt utcákon, a járvány szempontjából kevésbé frekventál helyen (értsd: falun)?
Sehogy, de az itteni emberektől ne várj logikát, ők most a saját tohonya életüket féltik. Én tegnap túráztam Budapest környékén, érdekes módon elég sokan cselekedtek hasonlóan. Mind értelmes, jól szituált ember volt, senkin nem volt maszk, senki nem pánikolt, mindenki boldog volt.
A városba visszatérve pedig a sok tunya kinézetű ember egyből maszkban ült még az autójában is. Nem értem, h ha ilyen fontos nekik az életük, akkor eddig miért nem vigyáztak rá.
Olvasd el a rendeletet és próbáld értelmezni, világosan le van írva, hogy sportolni, sétálni lehet, de távolságot tartva más emberektől. Mit nem lehet ezen megérteni?
"A városba visszatérve pedig a sok tunya kinézetű ember egyből maszkban ült még az autójában is."
"A háziorvos azt javasolja, hogy akkor se vegyük le a maszkot, ha autóban utazunk. Csak abban az esetben javasolja a maszk levételét, ha van a kocsiban kézfertőtlenítő."
Talán azért, hogy véletlenül se nyúlj az arcodhoz, amíg nincs lehetőséged kézmosásra, fertőtlenítésre.
#4 Pont ez a baj a barom állatokkal.
Normafa is kérte hogy legyen már esze az embereknek és NE menjen sűrű túrahelyekre mert elkerülhetetlen a fertőzés.
Ilyenek miatt fognak majd mégszigorúbb intézkedéseket hozni, és marha jó lesz amikor a gépkarabékyos katona visszafordít amikor lemennék megnézni a telkemen mi van.
A magyar kiskapukeresés még mindig ezerrel megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!