Hogyan lehet elfogadni azt hogy egy rokonommal megromlott a kapcsolatom ugy nez ki örökre?
Figyelt kérdés
2020. jan. 12. 18:00
1/10 anonymousreview60 válasza:
Mint a haláleset, el kell gyászolni.
Sovány vagy kérdező. Mi a sztori?
2/10 anonim válasza:
Ha lehet kerdezni mi tortent?!
Lehet most ugy erzed hogy teljesen megszunt de hidd el egy ido mulva ugyis kibekultok foleg ha szoros kapcsolatotok volt! mindenhol vannak vitak inkabb azt probald kikeresni hogy hogy teremthetsz beket ebben az esetben ne azon gondolkozz hogy hogy feledheted el! probalj beket teremteni!
3/10 anonim válasza:
A megbocsájtást mindkét fél részéről gyakorolni kellene.Letenni a büszkeséget és bocsánatot kérni tőle.Ha számodra fontos ember, akkor kis idő múlva megteszed.
4/10 anonim válasza:
Én pezsgővel ünnepeltem, hogy végre ellent mertem mondani egy energiavámpír, rosszindulatú, állandóan a családomat és engem bántó, és maximálisan kihasználó rokonnak, és kimondtam, amit már évekkel ezelőtt kellett volna. Végre megszabadultam az elnyomásból. Hihetetlenül jó érzés. Nem is tudom, miért nem tettem meg már jóval hamarabb?
5/10 anonim válasza:
Én egy utálatos, lehúzós, energiavámpír nagynénire baxtam rá a telefont már 15 éve. Teljesen felszabadultam (csak sokkal előbb kellett volna.)
6/10 anonim válasza:
Ha megromlott, annak oka van.
Lépj tovább.
8/10 anonim válasza:
Ha a saját anyukámat nem lehet elviselni?
9/10 anonim válasza:
el kell engedni.
kihúzni, mint egy mérges tüskét. kifokasztani, mint egy gennyes furunkulust. kivágni, mint egy benőtt körmöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!