Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? A húgommal (13)...

Mit tegyek? A húgommal (13) nagyon megromlott az utóbbi időben a kapcsolatom

Figyelt kérdés
Nyáron mindennap együtt voltunk mindig együtt csináltunk valamit. De már akkor se volt minden rendben. Úgy érzem mintha egy idegennel laknék akinek nem tudok semmit se az életéről mert nem oszt meg velem semmit. Amióta barátom lett (2 hónapja) azóta ez rosszabb. 17/L
2019. dec. 11. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Miért nem tőle kérdezed meg?!

Ugyanezt elmondod neki,biztos fogsz választ kapni!

Mi honnan tudjuk,amire csak ő tudja a választ! Minek találgatni?!

2019. dec. 11. 21:47
 2/8 hedvigg válasza:
75%
Köze van ahhoz, hogy barátod lett. A hugod szerintem most kezd serdülni, ilyenkor a legrosszabb az ember. Ilyenkor minden baja van.
2019. dec. 12. 04:32
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Lehetséges, hogy féltékeny, amiért van barátod. Vagy lehet tényleg csak a serdülés!
2019. dec. 12. 06:10
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Biztosan kevesebb időt tudsz vele tölteni, ez neki rosszul esik és elzárkózik. Próbálj vele közös programot csinálni, vásárolni vagy amit csináltatok régebben is. Ne hagyd, hogy teljesen eltávolodjon tőled. Akármilyen kiskamasz, akkor is féltékeny. Nem hiszem, hogy a pasira, inkább az időre, amit nem együtt töltötök.
2019. dec. 12. 07:36
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Hasonló a kor különbség köztem és a nővérem között. Emlékszem mikor barátja lett először én is féltékeny voltam. Úgy éreztem egy fiú elveszi tőlem a nővérem. Nekem pl az segített vagyis úgy emlékszem jól esett mikor velem is beszélgetett a fiúról meg az aggodalmairól. Nem mintha hű de sokat hozzá tudtam volna akkoriban szólni a témához, de legalább nem zárt ki.
2019. dec. 12. 07:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A nővérem 4 évvel idősebb nálam. Mi is eltávolodtunk egymástól ebben az időszakban, ő sokat volt a barátjával, barátaival, én nem mehettem még szinte sehova. Kezdtem kamaszodni, mindenféle lelki bajaim voltak, úgy éreztem, senki sem ért meg. Középiskola alatt már néha elmehettem vele én is, megismertem a barátait, nálam is jött a szerelmek, csalódások időszaka. Aztán elköltözött itthonról másik városba, alig találkoztunk. 17 éves voltam, amikor egyszer meglátogatott, kettesben beszélgettünk egy nagyot, és azóta nagyon közeli kapcsolatban vagyunk, bármit meg tudunk egymással beszélni. Lehet, hogy hamarabb is eljöhetett volna, de így is jó volt, addigra már "benőtt a fejem lágya", én is megtapasztaltam sok dolgot, volt sok közös témánk.

Szerintem próbálj rá odafigyelni, pl. ne kritizáld, ne nevesd ki, ne "oszd az észt", ne faggasd, inkább csak légy elérhető és hallgasd meg, ha valamit el szeretne mondani. Ha úgy érzed, elzárkózik előled, esetleg kérj tőle tanácsot, véleményt valamilyen témában, ezzel el tudsz kezdeni egy beszélgetést. Néha dicsérd meg, vagy csak egyszerűen öleld át, ha hagyja :)

2019. dec. 12. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá. Most kezd majd serdülni. És az egy jó pont ha megtudjátok ezt beszélni. Tudni kell megbeszélni. Megkérdezed és válaszolni fog, hidd el. Vagy elmondod "úgy érzem hogy..." es elmeséled hogy mit. Ezt már neked kell tudni hogy hogy beszélj bele, hisz te ismered. Vagy lehet nem foglalkozol vele annyit, mint eddig és ő ezt kicsit rosszul éli meg. Világosítsd fel, hogy ettől még veled bármiről beszélhet. Biztosítsd hogy megbízhat benned, bármi van. És később ha túl lesz a kamaszodáson, fordítva is így lesz. :)
2019. dec. 13. 11:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Tudoooom,régi kérdés,de ha valaki van most iylen helyzetben,leírom,hatha segít neki.

Tini.Beszéljetek sokat,neki ez nehéz korszak,de TE segíthetsz neki!Én régen örültem volna,ha van egy nővérem aki segít,persze neked most a barátaid a legfontosabbak,velük és a pasiddal vagy a legtöbbet,a húgodat pedig még nem nagyon engedik a szüleitek sehova...De ha otthon vagytok,dumcsizzatok!Annyira cukik a filmekben is azok a testvérpárok,akikről meg nem mondanád,h tesók,mert olyanok mintha a legjobb barinők.

A tinilányok a szüleikkel sokszor nincsenek olyan kapcsolatban,h mindenről beszélhessenek.Ilyenkor jó egy nővér.

2023. febr. 9. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!