Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti mit csináltatok volna?...

Ti mit csináltatok volna? Szörnyen érzem magam. Kicsit hosszabb a történet.

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak gyerekkoromban és anyammal maradtam aki rajtam vezette le a válás okozta sérelmeit. Apámat látta bennem és sokat bántott lelkileg és fizikailag is. Karácsonykor ez fokozottan kijött.24.-én vilt hogy ordítozott és közölte, hogy nálunk nem lesz karácsony. 25.én a nagyszülőkhöz mentünk ahonnan miatta mindig elkéstünk mert addig készülődött. Útközben ideges volt és gyakran kiabált velem az utcán és rámvert ami megalázó volt. A vendégséget elrontotta mert kihült az étel mire odaértünk és a nagyi szomorú volt és mindenki ránk várt az ebéddel. Ott is folyton engem szidott, amitől végig szenvedtem. Egész gyerekkoromban így telt az összes karácsony és ennek az lett q vége, hogy felnőttként szorongok ilyenkor és szörnyen érzem magam. Már bárhol próbáltam eltölteni nem tudom átélni az ünnepet belem rögzült a rettegés. Közben a nagyszülöl meghaltak anyám pedig összevesszett a testvérével. Az idei évben úgy döntöttek kibékülnek és nagynéném minkettőnket meghívott karácsonyra. Már mikor mondta rosszul voltam a gondolatától is de reméltem mire oda kerül a sor elmúlik a nyomasztó érzés. De csak rosszabb lett. Napok óta nem tudtam aludni és betegnek éreztem magam, erősen szorongtam és szenvedtem. A vendégség napjára pedig hasmenest kaptam így lemondtam a programot. Anyám persze haragszik rám. Én meg pocsékul érzem magam, hogy nem voltam képes elmenni. Mert biztos vagyok benne, hogy a hasmenést a szorngásom okozta nem valami vírus. Mitől érezhetném jobban magam. Csalódott vagyok, hogy nem tudtam vegig csinalálni a kedvükért meg a nagyszüleim emléke miatt akiket szerettem. ;(
2019. dec. 25. 11:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
78%

29! Ezt kinek írtad? Mert ha nekem, csak tudd, az volt az első kommentem. Nem olvastam el az összeset, de most a tieidet igen.

Egy nyers, primitív, közönséges bunkó vagy, mint az anyád!

Jó szándékkal írunk, erre mindenkit leoltasz, kötözködsz, meg sajnáltatod magad!

Nekem is sz.ar volt anyám mellett, de tettem azért, hogy ne legyek olyan mint te!

De tudod mit! Fulladj bele az önsajnálatba!

2019. dec. 25. 20:10
 32/33 anonim ***** válasza:
78%
A többieknek Kellemes ünnepeket kívánok! 🎄
2019. dec. 25. 20:12
 33/33 anonim ***** válasza:

A te anyád sajnos nem szedett fogamzásgátlót így járhatsz életed végéig dilidokihoz várva hogy megment saját magadtól. De nem fog azt mindenkinek önmagának kell. Csak te erre nem vagy képest. Szívből sajnállak.

Ezt a kedves üzenetet kaptam a kérdezőtől.

Szerintem ez a stílus mindent elmond róla.

2019. dec. 27. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!