Milyen hülyeséget csináltatok részegen?
Jöhetnek a történetek!:D
Előre is köszönöm!
Egy buli alkalmával haverokkal úgy berúgtam, hogy az árokból(😄) ordítva szidtam a rendőröket kb 16 évesen. Persze, hogy arra jártak, meghallották, és úgy sárosan, hányásosan elkérték anya telefonszámát, hogy vigyen haza. Akkorát azóta sem égtem, mint akkor :).
Olyan is volt, hogy -szintén az alkoholmérgezés határán- 18-19 éves korom körül- odahánytam a bárpultra, miközben a következő felest rendeltem, majd -mint aki jól végezte dolgát- kifeküdtem a bejárat elé, hogy én fáradt vagyok, alszom. Persze, hogy haverok felráncigáltak, de ők is be voltak rúgva, így először ők is elterültek ott, majd valahogy felálltunk, és kimentünk a kocsma elé a parkba aludni. A földön, februárban :)
Vagy: ekkoriban gyaksziztam, így szilveszterkor gondoltam, hogy fel kellene hívni a főnököt boldog újévet kívánni. Hajnali 3 körül járhatott az idő, rengeteg pezsgőt megittunk(meg mindent, amiben egy kis alkohol volt), kezdettt előjönni a hatása, így csuklottam, büfögtem, mikor felvette. Elmondása alapján valami ilyesmit mondtam: ,,Helló hukk... böff... Heló XY(nevet nem írok), azt akarom mondan,i hukk... hogy ...hukk boldog új böff... évet.
Ez a három az, ami nagyon mélyen megmaradt bennem, remélem, hogy tetszettek :)
Köszönöm mindkét válaszolónak a történeteit.Nagyon tetszettek.:D
Természetesen továbbra is várom a történeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!