Szerintetek is személytelen ajándék a pénz?
A szüleimtől minden évben pénzt kapok, 15 éves korom óta, mivel praktikus, mert azt vehetek belőle amit akarok.. viszont úgy érzem, mintha nem ismernének és nem tudnák, hogy minek örülnék.... Minden évben kérem, hogy ne pénzt adjanak, de azt kapok folyton.. az ajándékutalvány egy fokkal jobb,de akkor is... Ennyire nem ismernek? Nagyon rosszul esik.
20/L
43 éves vagyok. Van egy 25 éves unokaöcsém. Kamaszkora óta mindig pénzt adtam neki. Hol a számítógépébe szálltam bele, hol a sítáborába. Ettől még nem személytelen az ajándék és nem tojok rá.
Sokkal jobban örülök a hasznos ajándéknak, mint a 15. kakukkos órának.
Szerintem meg nem személytelen, hanem praktikus.
Ugyanis hiába tudnák, hogy neked pl. a zenehallgatás a hobbid, ha olyan CD-t kapsz, ami neked nem tetszik, vagy ami már megvan! Ugyanez érvényes a könyvekre, filmekre, meg majdnem minden hobbira is.
Emellett nagyon sokszor amennyi jutna egy ajándékra, abból nem lehet értelmes valamit venni, fölösleges kacatokat meg nem érdemes venni.
Az meg abszolút hülyeség, hogy ha nem tetszik, akkor is eltenni "emlékbe" - mert egy idö után az egész lakás tele van emlék-szemetekkel.
Bocs, véletlen elküldtem.
Ha nem akarsz pénzt, akkor közöld velük, mi az, amit szeretnél, mert különben csak olyasmiket kapsz, amit kidobhatsz utána.
Én pénzt kapok sok rokonomtól, mert nem találkozunk sokszor, ezért nem is feltétlen tudják, hogy mire vágyók most.
Kaptam/kapok pénzt, most tervezek venni egy műszert (oszcilloszkóp), a kapott összeg sokat segít, hogy megvehessem.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!