Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Én gondolom rosszul?

Én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés
A párom 6 évig volt egyedül, túlságosan is családcentrikus (gyerekkori család, nem mostani) és szerinte a szülinap az úgy jó, hogy aznap összeverődik a család, együtt vágják fel a tortát. Szerinte kettesben velem aznap felvágni egy tortát szánalmas. Én úgy gondolom ha velem él, először én köszöntöm fel, utána a családja, hisz nem velük él.Engem kéne az a megtiszteltetés illetni, hogy én vagyok az első, aki felköszönti, és azt a napot kettesben töltjük. Szerintem ez nem normális, hogy ő így képzeli a szülinapját, hogy már vagyok, és nem fogta fel, hogy már nem szingli. Mit gondoltok?
2019. dec. 9. 09:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Oké, de ha ez téged ennyire zavar, akkor minek vagy vele? A "pujája" 10 év múlva is a gyereke lesz, az exfelesége meg az exfelesége. Családja is lesz, akik hozzászoktak a 40 év alatt ehhez az életvitelhez, ahogy a pasid is. Mit vársz akkor? Majd miattad minden megváltozik?
2019. dec. 10. 15:09
 22/22 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy ő is, és a családja is felfogja, hogy már nem szingli. Azt hittem, hogy a családja nem fogja elvárni, hogy ugyanúgy minden hétvégén ott üljön, a puja meg nem fog minden nap ott lenni... A mindennapi taliból több, mint másfél év után hálistennek a normális két hetente hétvége maradt. A családdal már közel sem töltenek el annyi időt egymással mint eddig,úgyhogy valamilyen szinten csak hatással vagyok rá. Ez így helyes. Csak a család a nem normális..
2019. dec. 12. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!