Én gondolom rosszul?
Figyelt kérdés
A párom 6 évig volt egyedül, túlságosan is családcentrikus (gyerekkori család, nem mostani) és szerinte a szülinap az úgy jó, hogy aznap összeverődik a család, együtt vágják fel a tortát. Szerinte kettesben velem aznap felvágni egy tortát szánalmas. Én úgy gondolom ha velem él, először én köszöntöm fel, utána a családja, hisz nem velük él.Engem kéne az a megtiszteltetés illetni, hogy én vagyok az első, aki felköszönti, és azt a napot kettesben töltjük. Szerintem ez nem normális, hogy ő így képzeli a szülinapját, hogy már vagyok, és nem fogta fel, hogy már nem szingli. Mit gondoltok?2019. dec. 9. 09:36
1/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon rosszul gondolod. Azért, mert egy pár vagytok, az nem azt jelenti, hogy neked kell mindenben az elsőnek lenni, ilyen görcsösen, hogy te legyél az első, aki felköszönti, te veled vágja fel a tortát, veled legyen kettesben. Ez inkább kisajátítás. Attól még nem szűntek meg se a családja, se a barátai, hogy együtt vagytok. Teljesen normális igény, hogy szeretne a családjával együtt ünnepelni.
2/22 anonim válasza:
Szerintem az a nem normális, hogy szerinted az ő szülinapja rólad szól.
3/22 anonim válasza:
Szerintem meg az ő szulinapja hagy szoljon mar rola es arrol amit ő szeretne.
4/22 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy a szülinapja az ő napja. És ha neki úgy teljes a szülinap, hogy az egész csalàdja ott van, akkor ezt neked tiszteletben kell tartanod. Nem tr vagy aznap a legfontosabb.
5/22 anonim válasza:
Csak egyetérteni tudok az előzőekkel. A saját szülinapja, ő mondja meg, hogy hogyan akarja ünnepelni, nem te.
6/22 anonim válasza:
Kérdező, szerintem meg egyáltalán nem normális kettesben felvágni egy tortát, ami azért készült, hogy mindenki egyen belőle. Vidd be neki reggel a kávét, köszöntsd fel egy csókkal vagy megkaphatja tőled előre az ajándékot, de ne akard már elvenni tőle a szülinapi parti örömét ahol együtt ünnepel a családjával, barátokkal vagy akikkel akar és velük közösen vágja fel a tortát...azért mert veled van, nem rólad szól az élete, pláne az ő saját szülinapja nem.
7/22 A kérdező kommentje:
A torta nem arra készült, hogy az egész pereputtyal legyen felvágva. Szerintem nem normális, hogy egy 40éves ffi úgy akarja ünnepelni a szülinapját mint egy gyerek. Összecsődíti a családot, pedig rengeteg időt elpazarolt rájuk ahelyett, hogy keresett volna magának valami nőt.. 6évet.. És még most is gyerekzsúrt akar.. Pedig már nem szingli, az életét nem a beteg családjával éli. De ő még mindig nem nőtt fel.
2019. dec. 9. 11:44
9/22 anonim válasza:
Kettőtök közül te vagy a gyerek. Gyerekes. Kb. mint egy ovis, vagy hisztis kis tinilány.
Idén lettem 40. Nagy öröm volt számomra, hogy összejött a család, a barátok és együtt ünnepeltünk. Ettől függetlenül volt, akikkel külön is ünnepeltem. Elmentünk kettesben a párommal egy utazásra, baráti társasággal is volt egy külön program. De tök jó volt a nagy szülinapi társaság is.
Én felnőttként is szeretem a családomat, a gyerekkori barátaimat. És ugyanúgy kapcsolatban vagyunk, mintha egyedülálló lennék. Miért kéne bármit, bárkit kizárni?
10/22 anonim válasza:
A kérdező se a legélesebb kés a fiókban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!