Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Én gondolom rosszul?

Én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés
A párom 6 évig volt egyedül, túlságosan is családcentrikus (gyerekkori család, nem mostani) és szerinte a szülinap az úgy jó, hogy aznap összeverődik a család, együtt vágják fel a tortát. Szerinte kettesben velem aznap felvágni egy tortát szánalmas. Én úgy gondolom ha velem él, először én köszöntöm fel, utána a családja, hisz nem velük él.Engem kéne az a megtiszteltetés illetni, hogy én vagyok az első, aki felköszönti, és azt a napot kettesben töltjük. Szerintem ez nem normális, hogy ő így képzeli a szülinapját, hogy már vagyok, és nem fogta fel, hogy már nem szingli. Mit gondoltok?
2019. dec. 9. 09:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Szaporodnak a 40 éves, 6 évig szingli férfi kérdések

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..

Gondolom, kamu.

2019. dec. 9. 12:26
 12/22 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? Ez ugyanúgy én vagyok. Sok probléma van, és nem tudom az én szemléletemmel van baj, vagy a pároméval. Egy kérdésre sok lett volna. Azért van több. Nem kamu egyikse, sajnos az én párom ilyen.
2019. dec. 9. 13:02
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Veled van a gond. Sokat vó'tá' vidéken. Nem fejlődött ki az agyad.
2019. dec. 9. 13:23
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Mondd meg neki h TE vagy elso es nincs csaladi tortazas. Mindenki koszontse fel kesobb. Akar aznapon. De kesobb!!
2019. dec. 9. 15:22
 15/22 anonim ***** válasza:
39%

Abban egyetertek, hogy amig sajat gyereketek nincs es lehettek kettesben, addig unnepeljetek a szulinapon a szulinaojat kettesben vagy elotte. Utana meg a csaladot vendegul lathatjatok es legyen kozos tortazas. Nalunk a csaladban ez normalis es elfogadott. Mar felnottkent ritkabban, de azert ha sikerult tartjuk a nagy osszeroffenest. Elotte meg kettesben valami romantikazast.

Azzal azonban azert nem ertek egyet a torta nem azert gan hogy egyutt egyuk meg. A torta tipikusan azert x szeletes/szeletelheto nagy suti, hogy az unnepelt masokat megkinalhasson belole. En egymagamban a tortaimat ha megettem volna meghalok😂.

Ha a parodnak csak a csaladi tortazasra van igenye akkor az gaz, de ha veled kulon es utana a csaladjara is, akkor ertheto.

2019. dec. 9. 15:38
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Sok probléma van, és nem tudom az én szemléletemmel van baj, vagy a pároméval. Egy kérdésre sok lett volna. Azért van több. Nem kamu egyikse, sajnos az én párom ilyen."

Kérdező, akkor hagyd a francba. Komolyan, úgy gondolod, hogy ráakaszkodsz egy pasira, és utána elkezded átformálni olyanra, amilyen neked kellene? Nagyot fogsz te koppanni.

2019. dec. 9. 17:13
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Fu de szánalmas vagy, idegesítő olvasni az egocentrikus baromságaidat.

Nyilván nem emiatt volt szingli. Ennyire lenézed a pasid családját? Keress inkább valakit aki árván nőtt fel, azzal nem lesznek ilyen gpndjaid és a pasid is jobban jár nélküled.

Már mindenki leírta: igen,te gondolod rosszúl.

2019. dec. 9. 19:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem a pasiddal van baj, hanem veled. Hamarosan úgyis csak az exed lesz, egy ilyen hisztis, önző, ostoba p.csát már rég kivágtam volna.
2019. dec. 10. 08:41
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem értem miért írjátok hogy én ráakaszkodtam.. Élnék normálisan, ahogy mások. Nem az ő családjával. Felnőtt, nem egy házban élnek a család többi tagjával, miért kéne minden szabadidőnket velük tölteni? Azt sem értem mi jogon sértegettek engem ismeretlenül, ráadásul úgy, hogy én előzőleg nem tettem.. És azért volt egyedül, mert a dagadt rusnya felesége megcsalta, és félt, hogy mással is így jár, illetve nem is volt lehetősége, mert a pujája minden nap itt csüngött rajta, együtt aludtak(holott volt másik szoba, másik ágy is, de ő a kiskamasz lányával aludt, ha épp otthon aludt, akkor meg minden mozdulatáról be kellett neki számolni, mit csinál itthon, állandóan videohívás, enni se hagyta) a gyerek a saját szájával mondta neki h nem akarja hogy neki legyen barátnője. Aki ráakaszkodott, az nem én vagyok!! Ők úgy éltek mint mi,még durvábban, állandóan minden percben beszéltek, lelkiztek,mindenhova vitte, minden szart megvett neki, leste minden kívánságát.. Társak voltak, úgy éltek csak annyi különbséggel hogy nem szexeltek. Remélem. Aki beteg az nem én vagyok szerintem
2019. dec. 10. 13:04
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor minek vagy vele?

Ő ilyen, így nőtt fel. Vagy elfogadod, vagy nem. Megváltoztatni senkit sem tudsz

De pont a szülinapját had ünnepelje már annyi emberrel ahánnyal akarja.

2019. dec. 10. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!