Én gondolom rosszul?
Szaporodnak a 40 éves, 6 évig szingli férfi kérdések
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..
Gondolom, kamu.
Abban egyetertek, hogy amig sajat gyereketek nincs es lehettek kettesben, addig unnepeljetek a szulinapon a szulinaojat kettesben vagy elotte. Utana meg a csaladot vendegul lathatjatok es legyen kozos tortazas. Nalunk a csaladban ez normalis es elfogadott. Mar felnottkent ritkabban, de azert ha sikerult tartjuk a nagy osszeroffenest. Elotte meg kettesben valami romantikazast.
Azzal azonban azert nem ertek egyet a torta nem azert gan hogy egyutt egyuk meg. A torta tipikusan azert x szeletes/szeletelheto nagy suti, hogy az unnepelt masokat megkinalhasson belole. En egymagamban a tortaimat ha megettem volna meghalok😂.
Ha a parodnak csak a csaladi tortazasra van igenye akkor az gaz, de ha veled kulon es utana a csaladjara is, akkor ertheto.
"Sok probléma van, és nem tudom az én szemléletemmel van baj, vagy a pároméval. Egy kérdésre sok lett volna. Azért van több. Nem kamu egyikse, sajnos az én párom ilyen."
Kérdező, akkor hagyd a francba. Komolyan, úgy gondolod, hogy ráakaszkodsz egy pasira, és utána elkezded átformálni olyanra, amilyen neked kellene? Nagyot fogsz te koppanni.
Fu de szánalmas vagy, idegesítő olvasni az egocentrikus baromságaidat.
Nyilván nem emiatt volt szingli. Ennyire lenézed a pasid családját? Keress inkább valakit aki árván nőtt fel, azzal nem lesznek ilyen gpndjaid és a pasid is jobban jár nélküled.
Már mindenki leírta: igen,te gondolod rosszúl.
Akkor minek vagy vele?
Ő ilyen, így nőtt fel. Vagy elfogadod, vagy nem. Megváltoztatni senkit sem tudsz
De pont a szülinapját had ünnepelje már annyi emberrel ahánnyal akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!