Ha mamamhoz koltoznek, azt a szuleim hogyan fogadnak?
Elgondolkodtam azon, hogyha betoltom a 18at, akkor mamahoz koltoznek es kollegista lennek.
Nekem meg ez is jobban megerne, hiszen a szuleim "mergezo szulok" es mar elegge kivagyok neha miattuk. Igazabol neha kapok toluk penzt dolgokra, de ennyi. Nagyobb dolgokra nem es semmi szivesseget sem. Termeszetesen nekem nem ez a gondom, hanem a mindennapos megalazas, megfelemlites, zsarolas.
Szerintetek ezt hogyan fogadnak a szuleim? Rosszabb lenne ettol a kapcsolatunk? Vagy elfogadnak es mivel keveset latnank egymast, valamelyest enyhulne a dolog?
Egyszerűsítek nektek még kicsit.
A kérdésem arra irányult, hogy akiknek hasonló szülőkkel volt már bármilyen kapcsolatuk és valamilyen szinten át tudják látni/érezni ezt a dolgot, mit gondolnak, mi lesz a reakciójuk? Ezek az emberek inkább megenyhülnek egy ilyen eset után vagy még ellenségesebbek lesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!