Ti is minimalizàlnàltok a kapcsolatot a szüleitekkel ha nem fogadnàk el a pàrotokat?
Akik hasonló cipőben jàrnak, ti hogy intéztétek? Illetve mi miatt nem lett elfogadva a pàrotok?
Nekem időseb pàr évvel, 40 feletti, és a csalàdom úgy gondolja butasàg ennyi idős férfival komolyan gondolni, gyermeket vàllalni mert szerintük "öreg" stb...
Eddig szoros volt a kapcsolatom a csalàdommal, ezért mégjobban fàj hogy nem fogadjàk el hogy komolyan gondolom vele, mert egy csodàlatos ember. Nincs gyereke, se felesége mielőtt bàrki ezt hinné, és a szüleim meg vannak győződve róla hogy valami baj van vele ha ennyi idősen még nem köteleződött el és nem alapított csalàdot, holott csak így alakult az élete hoy eddig a munkajaba ölte minden idejét és energiâjàt, és most talàltunk egymàsra.
Meg fog valaha érteni minket a csalàd? Vagy ne is erőltessem? Vagy talàn majd idővel làtjàk hogy jól működünk együtt és elfogadjàk?
A testvéreim mindig a tökéletes mintàt követték, fiatalon hâzassàg, utàna gyerek, emiatt mindig én voltam a fekete bàràny, mert sok évig szingli voltam, és nem volt kivel terveznem. Most viszont végre ez eljött, mégsem akarjàk komolyan venni...
Te 30-as vagy 20-as vagy? Mekkora az a kprkulonbseg.
Az teny, ha te mondjuk 30-as eveid elejen es o meg olyan 43 vagy afolott, akkor nagyon bele kellene huznotok a gyerekvallalasba. Amit ugye azert par honap utan rizikos bevallalni egy kapcsolat elejen. 40 folott az a necces, hogy mar sajnos nincs eleg ido felnevelni egy gyereket. Pl. Mire erettsegizik mar alhangon 60 eves lesz az illeto.
Ennek ellenere nem erzem igazsagosnak, hogy meg se akarjak ismerni es igy leirjak elore. Magam is keson vallaltam gyereket, de azert nem temetett el senki még:-).
Nem kell minimalizalni a kapcsolatotokat, csak elj intenziven a baratoddal, a bemutatasat ne eroltesd, de azert honaprol honapra probalj kozos progamot szervezni pl szulei athivni hozzatok vagy mondani mentek valahova progtamra eljonnek e ok is.
Aztan ha latjak hogy nem link a baratod, akkor ugyis megenyhulnek.
Amugy a 30-as pasik se akarnak feltetlen gyereket es lehet ha osszejossz egy 32 evessel akkor az majd 39 eves koraig huzza a gyerekvallalast, mert a haverok, buli, fanta fontosabb lesz neki...te meg majd 35 folott mar toporzekolni fogsz ki ne fuss az idobol.
Nem tudom hány éves vagy(nem is érdekel),de eléggé gyerekes a felfogásod.
Igen, nyílván minimalizáld a kapcsolatodat a családoddal akik felneveltek(a szüleiddel,testvéreiddel)
egy futó románc,fellángolás kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!