Ha mamamhoz koltoznek, azt a szuleim hogyan fogadnak?
Elgondolkodtam azon, hogyha betoltom a 18at, akkor mamahoz koltoznek es kollegista lennek.
Nekem meg ez is jobban megerne, hiszen a szuleim "mergezo szulok" es mar elegge kivagyok neha miattuk. Igazabol neha kapok toluk penzt dolgokra, de ennyi. Nagyobb dolgokra nem es semmi szivesseget sem. Termeszetesen nekem nem ez a gondom, hanem a mindennapos megalazas, megfelemlites, zsarolas.
Szerintetek ezt hogyan fogadnak a szuleim? Rosszabb lenne ettol a kapcsolatunk? Vagy elfogadnak es mivel keveset latnank egymast, valamelyest enyhulne a dolog?
Nyugodtan írhat a lepontozó is véleményt. Mi nem tetszik?
Itt a 18 éveseknek mindnek mérgező szülei vannak. Olyan érdekes, nem, hogy egyből amint a 18-at betöltik, mamához, párjukhoz akarnak költözni, mással tartatni el a pichájukat, véletlenül se dolgozni.
Ahogy írtam, kollégista lennék, tehát csak hétvégente lennék mamánál. Természetesen nem akarom, hogy ő tartson el, nyáron és hétvégente is dolgozom, mindent magamnak vennék meg, de azért iskola mellett egyedül fenntartani egy albérletet nem túl egyszerű, ez még talán a ti agyatokig is elér. Ha bármi kivetnivalója van mamámnak ezzel kapcsolatban, természetesen elfogadom és száz szzalékosan megértem.
És igenis, mérgező szüleim vannak, ez a megnevezése annak, amit ők nevelés címszó alatt folytatnak. Nem, nem kapok iphonet, de nincs is rá szükségem. Viszont kabátra, cipőre lenne. De mint írtam, ezzel semmi probléma nem lenne, ha tudnának egy normális szót hozzámszólni. Elkezdhetném sorolni, hogy pontosan miért szeretnék elköltözni, de igazából semmi közötök hozzá. Egy kérdést tettem fel, de választ rá egyet sem kaptam, csak rosszindulatot. Szomorú életetek lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!