Én vagyok a rossz, amiért nem akarok keresztapa lenni?
Amit anyukád csinál, az érzelmi zsarolás, ráadásul az ő dilije miatt.
Nem várhatja el tőled, hogy olyasmit csinálj ami neked ennyire nincs rendben.
Nekem is felajánlották, számomra kedves de távol élő rokonaim, illet volna elfogadni, de én is elutasítottam, mert vagy normálisan csinálom vagy sehogy.
Márpedig a keresztapaság, nem csak a keresztelőn való pózolásból áll.
Nem kell balhézni, kijelented hogy nem, és nem.
Nem engedj az érzelmi zsarolásnak.
Lehetsz egyáltalán kiskorúként keresztapa?
Egyébként ez már rég nem az eredeti célról, a hitre való nevelésről szól, hanem a cukcsi pózolgatásról a féjszbukon meg a kötelező jelleggel elvárt ajándékhalmokról. Kösz, nem, én se vállalnám. Így is a nagybátyja leszel a kicsinek, és ugyanúgy szeretheted őt (meg ajándékot is vehetsz neki, ha innen fúj a szél).
A keresztszülöség azt jelenti, hogy a keresztgyermekedet segíted a keresztény neveltetésben, ha kérdései lennének a vallással kapcsolatban akkor te ott vagy neki segíteni.
Na ezt mond el a testvérednek és ne az anyádnak, hogy te semmi esetre sem akarsz a gyereküket kereszténységben való neveltetésben segíteni, és ÀLSZENTSÈG lenne, ha te ezt elfogadnád. Ezt egyébként a papnak is elmondhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!