Csótányos köszöntőkártyát kaptam. Mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
A családba érkezett egy új hölgyemény. Már feleség lett. Nem vagyunk túl jó viszonyban de azért a karácsonyi közös est kipipálva és mindenki mosolyog mikor látogatóba jönnek. Nem tudom hová tegyem ezt a bunkó megnyilvánulást.2019. szept. 27. 12:33
41/49 anonim válasza:
Hár hallod, a válaszaid alapján teljesen jó ajándékot kaptál. Jövőre, remélem, görényes is lesz.
42/49 anonim válasza:
Valaki mutasson már egy olyan kártyát.
43/49 anonim válasza:
Létezik ilyen kártya egyáltalán? Mert én még sose láttam olyat...
44/49 anonim válasza:
Azért ez elég köcsög viselkedés. Én nem hagynám annyiban.
Shitexpressz válaszul?
45/49 anonim válasza:
Könyörgök valaki mutasson már egy olyan KÁRTYÁT!! Jogom van tudni, hogy mi miatt fog kirobbanni a harmadik világháború!
46/49 anonim válasza:
Nevetve kidobnám. Ha viccnek szánta, akkor hát lássa, hogy annyira nem volt vicces.
Egyébiránt ilyenen én sem akadnék ki.
47/49 anonim válasza:
Próbáltam megkeresni a neten, de nem találtam meg.
Kedves Kérdező, mutasd meg légyszi'!
48/49 anonim válasza:
Mennyi bunkó, érzéketlen ember van itt. Pár százalék az, aki szerint ez nem normális dolog, és nem nevetünk ilyenen, és nem vágunk hozzá jó pofát.
Ha ez a szint, akkor ez szomorú, nem szeretnék családtagja vagy barátja, haverja lenni az ilyen gyökér embereknek.
49/49 anonim válasza:
Szerintem se vicces. Ezentúl ne karácsonyozz vele és be se engedd a házadba. Ha meghívnak hozzájuk, ne menj el. Az ilyen primitív tuskó emberekkel jobb megszakítani a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!