Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Csótányos köszöntőkártyát...

Csótányos köszöntőkártyát kaptam. Mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
A családba érkezett egy új hölgyemény. Már feleség lett. Nem vagyunk túl jó viszonyban de azért a karácsonyi közös est kipipálva és mindenki mosolyog mikor látogatóba jönnek. Nem tudom hová tegyem ezt a bunkó megnyilvánulást.
2019. szept. 27. 12:33
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Nem fáj nem bántott meg mivel nem vagyunk egymásért. De ne provokáljon. Egyszer már mondott nekem egy fenyegető megnyilvánulást (pedig akkor sem csináltam semmit csak azt hitte) szval látni hogy tud genyó lenni. Csakhogy a férjével együtt küldték a lapot.
2019. szept. 27. 15:03
 32/49 anonim ***** válasza:
41%

Férjével együtt sz@rd le őket.

Nevess egyet,és engedd már el.

Ennyi

2019. szept. 27. 15:05
 33/49 anonim ***** válasza:
36%
Mondjuk én sem voltam mosolygós kedvemben, amikor szülinapra díszcsomaglásban megkaptam valaki napi kukájának a tartalmát. Aki azt mondja, hogy az ilyesmi mókás, az nem komplett! Azt persze nem tudta, hogy majd felrobbantam a dühtől, de számomra örökre meghalt az illető. Pedig lett volna idő, amikor később nagy szüksége lett volna a segítségemre, de ugye ezt eljátszotta.
2019. szept. 27. 15:15
 34/49 anonim ***** válasza:
67%

Az nem jutott eszedbe, hogy megkérdezed tőle? Pont annyi idő mint ide kiírni.

Én vagyok olyan egyenes, szókimondó, karakán, hogy odaállok elé és megkérdem, hogy Katika! Rossz a szemed? Ezen a lapon csótány van nem katica. Utálsz? Ez célzás vagy a humorért nem álltál sorba?

Te vagy a béna, hogy itt picsogsz. Nyisd ki a szád.

2019. szept. 27. 15:53
 35/49 anonim ***** válasza:
25%
Próbáltam keresgélni. Mi az a csótányos köszöntőkártya? Valaki küldene nekem egyet.
2019. szept. 27. 16:35
 36/49 anonim ***** válasza:
87%

20-assal értek egyet én is. Baromira nem veszi be a gyomrom, ha családon belül, cseszegetésből ironizál valaki. Van egy határ, nem kell mindenen mosolyogni és jó képet vágni.

(Az én családom -anyám, apám, nagynénik, nagybácsik, egyik nagymamám - pont ilyen szurkapiszka módon voltak cseszegetősek, lehet, hogy ezért, de nem találom az ilyet se viccesnek, se lenyelni valónak. Amúgy meg pont az ilyen ironizálós ember, ha jól beolvasnának neki, akkor mélységesen fel lenne háborodva és meg lenne sértve.)

2019. szept. 27. 16:37
 37/49 anonim ***** válasza:
10%

33-as. Attól még számára is meghallhat az illető, hanem kap dührohamot.

De az sokkal rosszabbul esik neki ha a szemébe nevetnek, mint ha látja őt duhongeni.

2019. szept. 27. 16:40
 38/49 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem csak azt hitték, poén, és tetszeni fog neked. Tévedtek. Nekem se tetszene, biztos visszakerdeztem volna, hogy most ezt miért?
2019. szept. 27. 17:54
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Linkelnél egy képet róla, mégis hogy mutat egy csótányos köszöntőkártya?

Szóvá biztos nem tenném, főleg utólag, mert úgyis azt fogja mondani hogy csak viccnek szánta/észre se vette h az egy csótány, és te leszel a sértődős hülyep*. Ha meg szándékos szenyóság volt, akkor meg örömöt is szerzel vele hogy még mindig ezen kattogsz.

Amúgy tényleg nem biztos hogy a genyóság vezérelte, van ismerősöm aki a kaki emijoval köszöntgetett mindenkit, mert azt hitte bonbon.😀💩

2019. szept. 27. 19:05
 40/49 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó: 🤣😆🤐
2019. szept. 27. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!