Csótányos köszöntőkártyát kaptam. Mit reagálnátok?
Férjével együtt sz@rd le őket.
Nevess egyet,és engedd már el.
Ennyi
Az nem jutott eszedbe, hogy megkérdezed tőle? Pont annyi idő mint ide kiírni.
Én vagyok olyan egyenes, szókimondó, karakán, hogy odaállok elé és megkérdem, hogy Katika! Rossz a szemed? Ezen a lapon csótány van nem katica. Utálsz? Ez célzás vagy a humorért nem álltál sorba?
Te vagy a béna, hogy itt picsogsz. Nyisd ki a szád.
20-assal értek egyet én is. Baromira nem veszi be a gyomrom, ha családon belül, cseszegetésből ironizál valaki. Van egy határ, nem kell mindenen mosolyogni és jó képet vágni.
(Az én családom -anyám, apám, nagynénik, nagybácsik, egyik nagymamám - pont ilyen szurkapiszka módon voltak cseszegetősek, lehet, hogy ezért, de nem találom az ilyet se viccesnek, se lenyelni valónak. Amúgy meg pont az ilyen ironizálós ember, ha jól beolvasnának neki, akkor mélységesen fel lenne háborodva és meg lenne sértve.)
33-as. Attól még számára is meghallhat az illető, hanem kap dührohamot.
De az sokkal rosszabbul esik neki ha a szemébe nevetnek, mint ha látja őt duhongeni.
Linkelnél egy képet róla, mégis hogy mutat egy csótányos köszöntőkártya?
Szóvá biztos nem tenném, főleg utólag, mert úgyis azt fogja mondani hogy csak viccnek szánta/észre se vette h az egy csótány, és te leszel a sértődős hülyep*. Ha meg szándékos szenyóság volt, akkor meg örömöt is szerzel vele hogy még mindig ezen kattogsz.
Amúgy tényleg nem biztos hogy a genyóság vezérelte, van ismerősöm aki a kaki emijoval köszöntgetett mindenkit, mert azt hitte bonbon.😀💩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!