Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Csótányos köszöntőkártyát...

Csótányos köszöntőkártyát kaptam. Mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
A családba érkezett egy új hölgyemény. Már feleség lett. Nem vagyunk túl jó viszonyban de azért a karácsonyi közös est kipipálva és mindenki mosolyog mikor látogatóba jönnek. Nem tudom hová tegyem ezt a bunkó megnyilvánulást.
2019. szept. 27. 12:33
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
19. Lehet túlkapom. De ez akkor is genyóság. Miért tenne ilyet egy normális felnőtt ember?
2019. szept. 27. 14:09
 22/49 A kérdező kommentje:
Köszi 20-as ez jól esett! :)
2019. szept. 27. 14:17
 23/49 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem egy 14 éves érzelmi érettségére vall ezen így megsértődni. Ha valakit nem kedvelek és nem vagyok vele jóban, akkor egy ajándékpapírba csomagolt kutyaszaron se fogok kiakadni, mert egy ilyen ember nem érdekel, adjon amit akar. Nem fog rosszulesni se a bunkóság, se semmi más egy olyan embertől, aki nem érdekel, ennyi. A csótányos kártya legalább vicces.
2019. szept. 27. 14:27
 24/49 anonim ***** válasza:
11%
Egyet értek az egyik válaszolóval. Miért kéne ezt a szarságon mosolyogni? Szerintem ez koránt sem vicces. Valahogyan vissza kéne vágnod... Írták,hogy akkor kígyóssal kéne kedveskedned. Vagy összeszerkeszhetsz egy patkányos névnapi/szülinapi köszöntő lapot.
2019. szept. 27. 14:28
 25/49 A kérdező kommentje:
24. A patkányos jó ötlet.
2019. szept. 27. 14:37
 26/49 anonim ***** válasza:
83%

Én írtam a mosolygast.

Én is.

Mert akitől kapta, az egy rosszindulatú ember lehet,aki szeret szemetkedni.

A kérdező még képes ilyet is magára venni.

És ha látják rajta, hogy ugrik rá,akkor nem lesz megállás.

De nekem mindegy.

2019. szept. 27. 14:39
 27/49 anonim ***** válasza:
83%

Ha te ilyenen képes vagy ennyire elakadni,akkor te vagy a gyerekes...

Én ilyenen csak röhögnék egy jót és viszontlátásra. De ha még te bosszúból erre visszavágsz,na akkor leszel csak lenyomizva...és meg se lepődhetsz.

De te tudod,ennyi.

2019. szept. 27. 14:40
 28/49 anonim ***** válasza:
64%

Akkor én is visszakérdeznék: te kérdező hány éves vagy?!

Ha én valakivel nem vagyok jóban, rohadtul nem érdekel, hogy mit ad, vagy mit nem ad. Egyébként túlreagálod. Sőt, kicsit talán sokat is képzelsz magadról az írásaid alapján. Azért nem az oviban vagyunk (gondolom), hogy ennyire infantilisen kezeljünk egy ilyen helyzetet. Ez amin ki vagy akadva, konkrétan SEMMI. :) de ha neked ez a legnagyobb problémád..

2019. szept. 27. 14:47
 29/49 anonim ***** válasza:
93%

Amennyiben támadás a célja(ezt nem tudjuk), akkor ne látszódjon rajtad, hogy megbánott, fáj, rosszulesik.

Ha látszódik, elérte a célját és követni fogja több is.

A közöny az, ami mindenkinek a gyengepontja.

Próbáld frappánsan kezelni, és közben ártatlanul, de szúrj oda.

2019. szept. 27. 14:51
 30/49 anonim ***** válasza:
79%
Én írtam a kígyósat. 44 vagyok.
2019. szept. 27. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!