Csótányos köszöntőkártyát kaptam. Mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
A családba érkezett egy új hölgyemény. Már feleség lett. Nem vagyunk túl jó viszonyban de azért a karácsonyi közös est kipipálva és mindenki mosolyog mikor látogatóba jönnek. Nem tudom hová tegyem ezt a bunkó megnyilvánulást.2019. szept. 27. 12:33
1/49 A kérdező kommentje:
Ez a nem vagyunk túl jó viszonyban ezt nem pont rám kell érteni. Volt egy apró incidense a hölgynek egy hozzám közelállóval. Emiatt már én is le lettem írva...
2019. szept. 27. 12:35
2/49 anonim válasza:
??? Csótánymintás? Az lehet vicces is. Vagy kimászott belőle egy bogár? Az meg véletlen.
3/49 A kérdező kommentje:
A köszöntőlapon van a csótányminta.
Nem is értem hogy lehet ilyet gyártani.
2019. szept. 27. 12:40
5/49 A kérdező kommentje:
névnap
2019. szept. 27. 12:49
6/49 anonim válasza:
Szóval minden esetben mosolyognak rajta.
Ha viccnek szánta akkor nem égek be, ha meg megakart bántani akkor lássa, hogy nem sikerült neki.
Minden esetben kedves lennék,és mosolyognek.
8/49 anonim válasza:
Ha esetleg megtudod hol vette írd meg, ilyet nagyon szívesen vennék én is. Én csak röhögnék ezen, ha nem kedvelem, akkor meg pláne. A névnap meg amúgy is csak egy kamu ünnep.
9/49 A kérdező kommentje:
Az utsó 3-at hány évesek írták?
2019. szept. 27. 12:59
10/49 anonim válasza:
Akárhány évesek is kedves kérdező, értelmesebbek nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!